woensdag 24 februari 2021

UItgaves

 De lockdown nadert hopelijk zo'n beetje het einde. Het licht aan het eind van de tunnel is in zicht (mits alles goed gaat) Gelukkig werkt het weer nu wat mee, lekker zonnetje maar bovenal lekkere temperaturen. Gisteren direct na de persconferentie kreeg ik een appje van mijn schoonheidsspecialist 'we mogen weer' Dus wat doe je dan, direct een afspraak maken. De wenkbrauwen moeten hoognodig 'geplukt' worden. (kosten €11,00) Ik hoop dat ik zelf niet al te veel schade heb aangebracht bij het bijhouden van die stukjes oerwoud. 

Direct daarna volgde mijn thuiskapper, hups die staat ook al vast. (kosten €12,50) De jungle op mijn kop moet er echt af, ik wordt er knettergek van, het is lang. Het steekt alle kanten op en zelfs als ik er cement in gooi valt er met een beetje goede wil geen kapsel meer van te maken. Ik schaam me rot en dan is het goed om te weten dat je niet alleen bent. Een collega van mij was het zo zat dat ze zichzelf had geknipt en ik moet zeggen op een klein hardnekkig stukje haar was haar dat redelijk gelukt. Ik wachtte liever even, gelukkig mag het weer. Jippie!

Aangezien ik die avond toch bezig was ook gelijk e.a. bij A.c.tion besteld via de click & collect methode. (kosten €18,00) Deze vanochtend opgehaald, de notenvoorraad moest worden bijgevuld en de kokosolie was helemaal op. De plantengieter was halverwege de lockdown gesneuveld dus die heb ik ook maar besteld. Het werd een leuke wandeling, 1,5 uur heen en weer terug. De beweging voor vandaag heb ik dus ook al weer achter de rug. 

Ik heb nu ook voor het eerst een broek besteld omdat ik vrij veel ben 'afgeslankt' durfde ik dat niet goed maar ik vond de broek zo mooi dat ik het er toch op gewaagd heb. Hopelijk past hij. (kosten €32,00)

Het betekent wel dat mijn uitgaves ineens weer omhoog schieten, het zijn weliswaar geen hele grote uitgaves maar juist al die kleine bedragen tellen op aan het eind van de maand. Dat zag ik nu echt op mijn bankrekening terug, waar ik normaal maar een klein bedrag overhield aan het eind van de maand was dat nu een enorm bedrag. Ik klaag niet, 2 maanden goed gespaard en ik denk ook wel dat het deze maand nog het geval is maar het zal minder dan de voorgaande maanden zijn. Dat geeft niet. Ik zorg er altijd voor dat ik mezelf eerst betaal en daarna de rest. 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten