donderdag 19 januari 2017

Nieuwe stofzuiger

Vorige week berichtte ik dat mijn stofzuiger om onverklaarbare redenen er mee was opgehouden. Ik zou niet weten waarom, zo vaak werd hij immers nu ook niet weer gebruikt. (ik werk fulltime, geen huisdieren afgezien van een 25 jarige waterschildpad maar dat is het dan ook) Maar vorige week vertikte hij ineens dienst.

Aangezien het afgelopen weekend geen lekker weer was besloot ik een poging te wagen om hem te maken, het startmechanisme werkte niet. Ik heb werkelijk elk schroefje dat ik kon vinden eruit gehaald en zorgvuldig apart gelegd maar de stofzuiger kreeg ik echter niet open. Ik verloor mijn geduld (kort lontje...) en ging met bruut geweld tekeer, dat mocht helaas ook niet baten, hij ging niet open. Ik pleurde alle onderdelen van de stofzuiger in het gedeelte waar normaal de stofzak zat en bracht hem richting schuur zodat hij op een latere datum richting stort kan. De scheiding was nu definitief, als hij niet meer wil.

Tja, je moet dan toch op zoek naar een nieuwe. Enkele sites bekeken, reviews gelezen en eigenlijk komt het allemaal op hetzelfde neer, de een heeft problemen hiermee en de andere heeft weer compleet andere bezwaren. Ik kocht er een die in de aanbieding was en geen stofzak meer nodig heeft. Ik wilde dat wel eens proberen, het dingetje had redelijk goede reviews (heel veel) dus waarom ook niet.

Maandagavond werd het geleverd en toen ik de doos zag dacht ik dat ik een monster had gekocht. De winkel waar ik hem had gekocht had echter een doos in een doos verpakt. De reden hierachter ontgaat mij compleet en is een totale verspilling van grondstoffen maar goed, wat te doen behalve dat je die opmerking op hun site achterlaat. Ik zette hem in elkaar, draaide een klein rondje en was tevreden met de aankoop. Een klein monstertje voor een klein hutje, perfect.

Vandaag werd hij dan voor het eerst echt gebruikt en ik ben zeer tevreden. Het was de eerste keer dus aan het eind van de stofzuigronde besloot ik eens te kijken of er wat vuil in de bak was achtergebleven. Ik sloeg stijl achterover, wat veel stof, komt dat uit mijn huisje, ben ik dan zo'n viezerik, wat is dit. HOE IS DIT MOGELIJK....Ondanks de schrik van die hoeveelheid stof in de bak ben ik uitermate tevreden. Nu is het natuurlijk altijd afwachten hoe lang zo'n machine meegaat maar in eerste instantie...TOP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten