zaterdag 6 februari 2016

Outlet

Sinds een kleine 2 jaar zit er bij ons in het winkelcentrum een kleine maar fijne dames outlet winkel. Hij zit helemaal achteraan in het overdekte winkelcentrum. Ik ontdekte de winkel en liep destijds een beetje sceptisch naar binnen. Ik en outlet winkels zijn niet zulke goede vrienden. Ik vindt er never nooit niet wat en ik vraag me dan altijd af waarom anderen dan wel, heb ik dan zulke andere opvattingen qua kleding ?

Maar niet bij deze winkel, ik heb er in de loop der tijd al diverse zeer goedkope kleding op de kop weten te tikken. Spijkerbroeken waar bijvoorbeeld een klein lijmvlekje in zit gaan weg voor €5,00. Die lijmvlek had ik er overigens met 1 wasbeurt al weer uit. Vesten voor prijzen tussen de €5 en €10 euro. Leuke shirts voor €5,00 of €7,50. Truien voor dezelfde prijs, het is gewoon een heerlijke winkel om in te shoppen. Het zou in principe een winkel van tijdelijke aard zijn maar hij loopt zo goed dat men heeft besloten om te blijven.

De ene keer is de lading kleding wat leuker dan de andere keer maar over het algemeen slaag ik erin om hier regelmatig goede kleding op de kop te tikken voor een prijsje waar ik in andere winkels nog niet eens een mouw voor zou krijgen. Het wordt netjes gepresenteerd waardoor je het gevoel hebt dat je in een hele sjieke winkel rond struint. (niet dat het wat uitmaakt maar het is wel leuker winkelen)

Ook vandaag was het weer raak, ik zag een heel mooi shirt die maar €5,00 kostte en nadat ik het had gepast werd ook deze toegevoegd aan mijn collectie.

1 opmerking: