zaterdag 25 januari 2020

Salaris binnen

Zo, het nieuwe salaris is binnen. Ik krijg €33 euro meer per maand dan in 2019. Mooi! Het grootste gedeelte namelijk €20 euro is al weer bij het vaste spaarbedrag gegaan die ik voor de extra hypotheekaflossing wegzet.

De rest wacht ik nog even mee om te zien wat de gemeentelijke lasten gaan doen. Deze maand had ik ook nog wat over van mijn vorige salaris dus hups, ook dat ging bij de extra hypotheekaflossing. Dat schiet op, het is wel verslavend hoor. Ik moet oppassen dat ik niet doorsla. 😁

Ook het sparen voor een nieuwe keuken moet blijven doorgaan. Ik heb nu zo'n €4800 bij elkaar voor de nieuwe keuken. Eind dit jaar zal dat ongeveer zo'n €6000 zijn. Hoeveel denken jullie dat er nodig is? Keuken is niet zo heel groot, ik zit er ook over te denken om de hal die overloopt in de keuken erbij te betrekken o.a. door vloerverwarming te (laten) leggen en dus ook een nieuwe vloer. Het ligt er uiteraard ook aan hoe luxe ik het wil hebben.

Ik kan namelijk de onderzijde van deze vloer niet isoleren omdat hieronder een algemeen gedeelde gang zit en een schuur van een medebewoner dus dat is uitgesloten vandaar dat ik zat te denken aan vloerverwarming. Bovendien is het momenteel een hele donkere vloer en ik denk dat wanneer deze wat lichter van kleur zou zijn het een stuk zou helpen met het lichter maken en worden van de hal. Een tweede dingetje is dat je werkelijk alles ziet op die donkere vloer. Ik blijf aan het schoonmaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten