donderdag 23 november 2017

Uitjes

Soms heb je weken niets en kabbelt het leven voort zonder al te veel 'gedoe'. Ik heb altijd het gevoel dat mensen in het algemeen de kriebels krijgen zo aan het eind van het jaar. Er moet ineens van alles nog geregeld worden, afspraken moeten plotseling worden gemaakt en ineens wordt het wiel uitgevonden.

Het was de afgelopen twee weken een gekkenhuis, het begon als volgt. Maandag een BHV training en het gesprek vbw de psychologische test op het werk. Dinsdag had ik s'avonds een herhalingsles reanimatie. Woensdag een lunch met een goede vriendin, donderdag en vrijdag even bijkomen waarna ik op zaterdag een high tea had en zondag moest ik werken.

Deze week  begon ook al weer goed,we gaan vrolijk door, maandag overgewerkt vanwege vakantie collega, dinsdagavond met een mandala tekening geholpen door er allerlei letters in te verwerken om vervolgens woensdag een late film te pakken met een collega waardoor ik pas om 00.00 thuis was. Ik kijk nu in mijn agenda en realiseer me dat ik voorlopig wel even genoeg heb gehad en ondanks het feit dat ik het over het algemeen heel leuk heb gehad tijdens al die afspraken zoek ik nu even de rust op.

De rest van de week en volgende week zijn voorlopig helemaal vrij en ik hoop deze ook zo te houden. Even bijtanken van alle gedoe rondom oa die psychologische test en de drukte vwb al die (leuke en minder leuke) afspraken.

3 opmerkingen:

 1. Maak jij mandala tekeningen voor je werk? Tof!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee hoor. In dit geval was het om een familielid te helpen die niet zo goed is met letters.

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen