zaterdag 9 september 2017

Verkopen

Ik ben/was een zeer fanatieke Star Wars en Star Trek fan. Het is wat afgezwakt maar ik red me nog aardig in dat wereldje. In de loop der jaren verzamelde ik zo her en der eens wat en dat was me heel langzaam teveel geworden. De actiefiguurtjes enz moesten maar eens weg want ik heb geen plaats om deze mooi tentoon te stellen. Ik hikte er al jaren tegenaan, het was toch iets wat me aan het hart ging. Maar liever zag ik dat de spulletjes die ik nu (netjes in plastic dozen) in de schuur had neergezet naar een andere fan zouden gaan die ze mooi tentoon kan stellen.

Afgelopen week zette ik maar liefst 17 items op MP en binnen een dag stroomde de aanbiedingen binnen. Het waren er 5, och hemel wat nu. Ik verkoop niet of nauwelijks op MP, de laatste keer is al weer een aantal jaren geleden en zoveel belangstelling had ik nou ook niet weer verwacht. Ik heb netjes uitgelegd dat ik een beetje overdonderd was door de hoeveelheid maar dat ik mijn best ging doen om alles keurig netjes af te handelen. Vandaag toog ik naar het postkantoor om te weten te komen hoeveel de verzendkosten zouden worden. (er zat er ook een uit Belgie bij vandaar) Dat bedrag en de methode heb ik netjes doorgegeven aan de diverse klanten en vanmiddag begon ik met het inpakken van de diverse 'actionfigures'. Ik werd en word al heel creatief met karton. Ik futsel zelf wel een pakkende doos in elkaar, het moet immers wel goed  beschermd worden.

Ik wacht even af totdat de betalingen 'binnenstromen' en dan kan het postkantoor een stapel pakketten van mij verwachten. Gelukkig is het postkantoor niet zo heel ver hier vandaan dus dat is geen moeite. Dat kan ik zelfs nog even doen voordat ik naar mijn werk ga. Maandag ga ik weer aan het werk na mijn vakantie en dan duikel ik wel even wat bubbeltjesplastic op zodat het ea goed strak in de door mij geknutselde doos past.

Ik had niet verwacht dat ik zoveel zou verkopen. De grootste item die er op staat is een vitrine cq theekastje, die ooit nog eens van mijn ouders is geweest. Hij past niet meer in mijn interieur en staat nu al 3 jaar beneden in de schuur, deze is nog niet verkocht en ik denk ook niet dat het wat wordt maar goed, wel even proberen.  Ik zie wel.

5 opmerkingen:

 1. Het vitrine kastje is verkocht, ik sta er nog versteld van. (al opgehaald & verkocht)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Verkopen via Mp lukt ons met vlagen, zo verkoop je wken niets en zo krijg je elk uur een bod. Vooral een vriendin is er erg goed in. Die verkoop spullen waar ik geen waarde in zie en allang richting vuilnisbak had gedaan, een rolgordijn systeempje bijvoorbeeld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier precies hetzelfde, soms denk ik laten we het maar weer eens proberen en dan is het prut om vervolgens bij de volgende keer als een gek te staan inpakken.

   Verwijderen
 3. Getuigenis over hoe ik mijn Lening van fundingloanplc@yahoo.com heb gekregen ...

  Ik ben Isabella Tyson vanaf 1910 N Halsted St Unit 3, Chicago IL60614 USA ,, Ik heb de afgelopen maanden op zoek gegaan naar een echt leningbedrijf en alles wat ik kreeg, was een hoop scams die me ertoe hebben vertrouwd te maken en op het einde van de dag nam mijn geld zonder iets terug te betalen, alle hoop was verloren, ik werd verward en gefrustreerd, ik vind het erg moeilijk om mijn familie te voeden en beloofde nooit iets te maken hebben met leningbedrijven op internet en ging om hulp vragen van een zeer goede vriend die ik al mijn ervaring met online bedrijven verklaarde en zei dat hij mij kan helpen dat hij weet van een Godsent en bekend bedrijf, genaamd FUNDING CIRCLE PLC, hij verklaarde dat hij gewoon een lening van hen had, hoewel ik nog steeds erg was onzeker over dit bedrijf als gevolg van mijn ervaring, maar ik heb besloten om het te proberen en te doen zoals ik door mijn vriend was aangestuurd en toegepast. Ik geloofde nooit, maar ik probeerde en tot mijn grootste verbazing kreeg ik mijn lening op mijn bankrekening binnen 24 uren, ik kon het niet geloven dat ik zou weer financieel op mijn voet staan. Ik ben blij dat ik het risico heb genomen en om de lening heeft aangevraagd en vandaag bedank ik God dat dergelijke lening bedrijven nog steeds bestaan en beloven het goed nieuws te delen aan mensen die financiele hulp nodig hebben, omdat het bedrag van oplichting op internet is Wordt erg serieus en ik wil niet dat mensen slachtoffer worden als we nog echte en Godsent kredietverstrekkers hebben. U kunt contact opnemen met dit Godsent Company via de informatie zoals vermeld en deelnemen aan dit grote getuigenis. Email: fundingloanplc@yahoo.com OF Bel / Tekst +14067326622 bedankt


  BeantwoordenVerwijderen