woensdag 6 september 2017

To-do-list

Ik had voor de vakantie een heel lijstje gemaakt met allerlei klusjes die in het loop van het jaar waren blijven liggen onder het mom van 'dat komt wel' Nou niet dus maar in deze vakantie moest ik er toch aan geloven, het irriteerde me ook dusdanig dat het maar bleef liggen maar het daadwerkelijk doen deed ik niet. Ohh, wat ben ik toch goed in uitstellen.

De lijst is zo goed als gedaan, hoera!!! De woonkamer is klaar, al het houtwerk is geschilderd, inclusief een paar kleine stukjes muur die nog moesten. De muur achter de verwarming waar ik ooit zo'n folie tegenaan had geplakt is ook gedaan. De dubbelzijdige plakband zat er nog op en die kreeg ik er niet af, dan maar weg schuren om vervolgens er met een roller muurverf overheen te gaan en warempel je ziet er helemaal niets meer van. Het zit (en ziet) er strak op/uit.

Beide radiatoren zijn ook voorzien van een mooi nieuw verflaagje en zien er beide ook schitterend uit. De deur naar de woonkamer & gang is aan de woonkamer kant ook voorzien van een strak verflaagje. De andere kant moet ik nog maar daar zitten wat kiertjes in die ik eerst wil voorzien van een dun laagje kit. (deze heb ik al in huis inclusief zo'n spuitpistool en hoop ik vanmiddag of morgen te doen) Ik constateerde bij het verven van het houtwerk in de woonkamer dat bij sommige gedeeltes de houtlatjes waren gaan werken. De vorige bewoner had gedeeltes van de woonkamer voorzien van een werkelijk afgrijselijke kleur blauw/groen en dat zie je nog steeds omdat ik niet in die hele kleine kiertjes kom zonder de muur te raken die al is geverfd en om die nou weer opnieuw te doen. (kitten is wellicht nog mooier ook nog)

De kledingkast is uitgemest en de volle zak met kleding doet nu dienst bij het leger des heils. Ik ging nog even lekker door met opruimen en er staan momenteel een hoop 'spullen' op Marktplaats. De eerste biedingen zijn al binnen. Vanochtend alle spullen die naar het grofvuil moesten ook daadwerkelijk weggebracht en de schuur ziet er ineens een stuk groter uit.

Ik had twee brocante schermen op mijn vensterbank staan die net niet helemaal volledig te zien waren omdat het kozijn in de weg zat. Ik heb hier twee latjes onder gedaan,, die ik in de bouwmarkt op maat heb laten zagen en vervolgens deze zelf wit geschilderd. Het komt nu net even allemaal wat mooier uit.

Waar ik niet in ben geslaagd is een nieuwe bank op de kop te tikken. Ik ben naar diverse zaken geweest maar helaas er zat niets bij wat mij kon bekoren. Ik wil morgen nog even naar een woonboulevard hier in de buurt en als dat niets wordt dan gaan we gewoon vrolijk door. De oude bank houdt het nog wel even vol (hoop ik)

Al met al heb ik een zeer productieve vakantie gehad maar ik heb nergens haast mee gemaakt omdat ik voor mezelf wel het vakantiegevoel moest hebben en dat is zeer zeker gelukt. Op sommige momenten had ik echt het gevoel als dit een voorbode is van mijn pensioen dan knijp ik mijn vingers erbij dicht. Ik heb genoten. (ps dat van die pensioen duurt nog een eeuwigheid, tenzij ik de lotto win. He, a girl can dream right)

2 opmerkingen:

  1. Ga eens shoppen bij diverse kringloopzaken. Met een beetje geduld vind je daar echt wel een leuke bank, en voor een klein prijsje. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Getuigenis over hoe ik mijn Lening van fundingloanplc@yahoo.com heb gekregen ...

    Ik ben Isabella Tyson vanaf 1910 N Halsted St Unit 3, Chicago IL60614 USA ,, Ik heb de afgelopen maanden op zoek gegaan naar een echt leningbedrijf en alles wat ik kreeg, was een hoop scams die me ertoe hebben vertrouwd te maken en op het einde van de dag nam mijn geld zonder iets terug te betalen, alle hoop was verloren, ik werd verward en gefrustreerd, ik vind het erg moeilijk om mijn familie te voeden en beloofde nooit iets te maken hebben met leningbedrijven op internet en ging om hulp vragen van een zeer goede vriend die ik al mijn ervaring met online bedrijven verklaarde en zei dat hij mij kan helpen dat hij weet van een Godsent en bekend bedrijf, genaamd FUNDING CIRCLE PLC, hij verklaarde dat hij gewoon een lening van hen had, hoewel ik nog steeds erg was onzeker over dit bedrijf als gevolg van mijn ervaring, maar ik heb besloten om het te proberen en te doen zoals ik door mijn vriend was aangestuurd en toegepast. Ik geloofde nooit, maar ik probeerde en tot mijn grootste verbazing kreeg ik mijn lening op mijn bankrekening binnen 24 uren, ik kon het niet geloven dat ik zou weer financieel op mijn voet staan. Ik ben blij dat ik het risico heb genomen en om de lening heeft aangevraagd en vandaag bedank ik God dat dergelijke lening bedrijven nog steeds bestaan en beloven het goed nieuws te delen aan mensen die financiele hulp nodig hebben, omdat het bedrag van oplichting op internet is Wordt erg serieus en ik wil niet dat mensen slachtoffer worden als we nog echte en Godsent kredietverstrekkers hebben. U kunt contact opnemen met dit Godsent Company via de informatie zoals vermeld en deelnemen aan dit grote getuigenis. Email: fundingloanplc@yahoo. com OF Bel / Tekst +14067326622 bedankt

    BeantwoordenVerwijderen