woensdag 23 maart 2016

Geld vliegt eruit

De afgelopen tijd zat ik voortdurend de folders van de bouwmarkten in de gaten te houden, wanneer komt mijn deur nu in de aanbieding. Deze week was het dan zover maar er was nog veel meer in de aanbieding en het waren ook nog aanbiedingen waar ik op zat te wachten.

Vanochtend dus maar een rondje bouwmarkten gedaan, eerst naar de blauwe versie en muurverf gekocht, korting €8,25 dat is dan weer mooi meegenomen. Aansluitend ging ik naar de 'zwarte' bouwmarkt, daar was mijn deur in de aanbieding. Na veel geharrewar en toch nog twijfel besloten om de deur toch te bestellen en te laten bezorgen maar ik ga zelf wel op zoek naar een klusjesman want die prijzen die hun 'montage' service in rekening bracht vond ik wel dusdanig dat ik acuut een hartverzakking kreeg. Ik zoek zelf wel een klusser, dank u wel zeg pfffffff....

De verkoopster had een beetje medelijden met me, de korting op de deur kwam op ongeveer €60,00 maar het glas wat ik erin wilde hebben had geen korting maar ze gaf me desondanks ook daar korting op en dat scheelde me zo'n €25,00 Ik besloot de deur thuis te laten bezorgen want als de deur eenmaal gearriveerd is bij de bouwmarkt dan is mijn autootje niet van dat formaat dat hier een deur in past.

De laatste stop was de bouwmarkt met veel geel erin, hier stonden stoelen in de aanbieding, 2 halen 1 betalen en laten dat nou net het soort zijn die ik wil. Ik had eerst toch nog het geduld kunnen opbrengen om te gaan kijken bij een andere zaak en daar stond min of meer dezelfde stoel voor €32,00 per stuk, dat zou dus neer komen op €64,00 en ik wil er 2 dus toch maar naar de gele bouwmarkt en daar stonden de stoelen die ik wilde 2 stuks voor €55.00 dus dan is de keuze snel gemaakt, inladen die hap.

Het geduld dat ik dus had om niet alles zo maar te kopen maar te wachten totdat het in de aanbieding was heeft me dus zo'n kleine €100,00 opgeleverd, waar geduld al niet toe leidt.

Op de terugrit was ik dan ook uitermate tevreden met mezelf en toen ik het liedje van Marco Borsato 'Mooi' op de radio hoorde werd deze dan ook heerlijk (zachtjes) meegezongen. (en ik ben niet eens zo'n fan van het Nederlandse lied) Het was een heerlijk ochtend, de zorgen zijn nu even voor morgen.1 opmerking:

  1. Geduld is een schone zaak en het levert ook nog geld op 👍
    Maar vaak tikt een bezoekje aan de bouwmarkt wel aan hè...

    BeantwoordenVerwijderen