woensdag 11 november 2015

3 halen 1 betalen

Ik ben niet zo'n schoenenmens, het moet comfortabel zitten, geen al te hoge hak en het moeten nette schoenen zijn. Kleuren interesseren me niet zoveel dus ik eindig meestal met zwart of bruin. De afgelopen tijd had ik al in de gaten dat het er echt weer aan zat te komen, ik moest er weer aan geloven, er moesten weer nieuwe schoenen gehaald worden.

Ik had welgeteld nog 2 paar nette schoenen over en die werden al wat afgetrapt/smoezelig/rafelig. Ik heb wel meer schoenen maar die zijn niet geschikt om aan te doen naar het werk. Het zijn wandelschoenen, hoge hakken (die noem ik feestschoenen want anders trek ik het niet aan) of gympen. Nu wil het dat een schoenenzaak die we allemaal wel kennen beginnende met een S.en eindigend met pino een actie heeft. 3 Halen 1 betalen, waar is het addertje dacht ik nog maar ben toch maar gaan kijken.

Het duurde even maar ik heb 3 paar uitgezocht. Ik wist precies weer waarom ik ook al weer zo'n hekel aan het kopen van schoenen heb, wat een ellende zeg maar goed. Eerst maar eens informeren hoe de actie is ingedeeld. Het blijkt dat je er inderdaad 3 haalt en maar 1 betaald, echter betaal je niet de actieprijs maar de daadwerkelijke prijs van de duurste schoen.

De duurste schoen die ik heb gekocht was €60,00 en de rest was gratis. De andere twee waren nog 1 paar nette schoenen van €49,99 en een paar mooie zwarte Nike's van ook €49,99. Ik heb dus 3 paar voor €60,00 euro, gemiddeld dus €20,00 per stuk, daar kun je nog eens mee thuis komen en dan heb ik dus ook gedaan.

Ik hoop voorlopig geen schoenen meer te hoeven halen.

1 opmerking:

  1. Dag! Ik ben journaliste en heb een vraag aan je. Zou ik je kunnen mailen? Ik ben te bereiken op l.vansadelhoff@gmail.com Dank!

    BeantwoordenVerwijderen