woensdag 3 augustus 2022

Markt.plaats

 Ik heb een nieuwe stoel gekocht en besloot mijn oude stoel op markt.plaats te zetten. Dit was geen succes maar aangezien ik geen zin heb om dat ding zelf weg te brengen dus besloot ik hem op gratis af te halen zetten. Dat was ook geen succes, ooohhh aan belangstelling geen gebrek maar wat een 'gezeik' zeg.

De eerste vroeg gelijk al, wanneer kan ik hem ophalen. Nou het liefst s'avonds. Nooit meer wat van gehoord. Tegelijkertijd kwam nummer 2 er tussendoor. 'Ik stoel hebben, ik halen' Nee, je wacht maar hij is al gereserveerd mocht dat niet doorgaan laat ik het je weten. Nee, ik wil stoel hebben, ik halen. Ik heb maar niet meer geantwoord. 

Maar toen kwam nummer 1 niet opdagen dus nummer 2 maar gevraagd, wil je hem nog. Ja, ik wil stoel. Wanneer ophalen, ik hebben. Ik weer antwoorden, alleen s'avonds, geen reactie meer en na een week heb ik nog een keer gevraagd, wil je de stoel nog of niet. Ja, geen tijd van de week, druk op werk. Dat was op zich geen probleem, stoel staat niet giga in de weg maar daarna niets meer gehoord. 

Nummer 3 meldde zich, heb je de stoel nog en wanneer kan ik hem ophalen. Inmiddels dacht ik laat ik maar niet meer s'avonds zeggen want dan haakt iedereen af. Dus...wanneer kun je hem ophalen. Nu direct. Ik ..😡 sorry, ik werk dus als je vanavond kan. 'Zou de stoel in mijn auto passen' Ja, verdorie zeg hoe moet ik dat weten, Weet ik veel wat voor een auto jij heb maar dat heb ik niet gezegd maar ik heb gezegd, stoel is robuust en past niet in elke auto, ligt eraan welke auto je heb. Niets meer gehoord. 

Nummer 4 van de week, heb je de stoel nog. Ja, wanneer.....Sorry ik heb al een andere ergens opgehaald. Zucht....Wat een ellende is die markt.plaats zeg ongelofelijk. 

Vermoedelijk moet ik dus toch de stoel zelf wegbrengen of ik vraag een kringloopwinkel de stoel op te halen. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten