woensdag 12 januari 2022

Reclame op de site of niet?

 Ik was weer eens aan het stuntelen op mijn blog, mocht je dus dingen zien waarvan je denkt wat is ze nu aan het doen?  Nou, geen idee. Ik weet niet wat ik aan het doen ben. Ik probeer het e.a. uit. Het blijkt dat na jaren ik ineens toegang tot Adsense heb of misschien ook weer niet, daar ben ik eigenlijk nog steeds niet achter.

Er is wat aangeklikt, wat uitgeprobeerd en waarschijnlijk mislukt maar goed, ik probeer het. Het duurde jaren voordat ik een antwoord kreeg van adsense want er was een soort blokkade op mijn mailaccount, ik snapte er niets van en aangezien ik dat geen prioriteit vond heb ik er niets mee gedaan maar ik klikte vandaag op de knop adsense en kreeg ineens van alles voor elkaar. (nou, ja dat denk ik tenminste) 

Ik moest wat invullen en kreeg de melding, wij zijn uw voorkeuren aan het instellen dat kan binnen enkele uren, dagen of uiterlijk na 2 weken voor elkaar zijn. Als het net zo snel gaat als antwoord krijgen op mijn vraag wat er mis is met de mail van mijn blog omdat adsense er niet op wilde dan betwijfel ik het of ik antwoord binnen 2 weken zal krijgen. Ik stelde die vraag geloof ik al in 2014 of 2015. Nooit wat van gehoord.

Eenmaal op de ontwerppagina van blogspot had ik niets in de gaten en bleek dat ik mijn mobiele versie aan het 'ontwerpen' was toen ik dat eenmaal in de gaten had en switchte naar mijn 'normale' blogpagina daarna zag ik dat er maar liefst 5 advertenties op mijn normale blog zouden verschijnen, ja zeg dat doen we niet 2 of 3 is meer dan genoeg. Ik hoef er niet rijk van te worden, nu ik dat optyp schiet ik gewoon in de lach 'yeah, thats never gonna happen' en als het me niet bevalt knal ik alles er gewoon weer uit. 

Nu eerst maar eens zien wat het resultaat is van mijn geklikt, schrik niet als er ineens rare dingen gebeuren op de site. Ik ben bezig....😂

Geen opmerkingen:

Een reactie posten