donderdag 25 januari 2018

Doorverkopen

Ik heb het er vrij recentelijk al over gehad. Ik wil iets actiever worden op MP, meer cashflow genereren. Ik kijk graag naar programma's die hierover gaan, hierbij moet je denken aan bagage.claims, container.wars, storage.wars en een van mijn lievelingen want daar kan ik tenminste met mijn budget aan mee doen is Thrift.Hunters. Het laatste programma laat 2 heren zien die kringlopen en rommelmarkten aflopen en daar koopjes inslaan om deze vervolgens weer door te verkopen. Aangezien ik niet het budget heb om grote containers of enorme opslagruimtes te kopen ga ik maar eens de weg van deze 2 heren proberen te bewandelen.

Vandaag heb ik mijn eerste 2 aankopen gedaan om eens te zien of dit uberhaubt loopt of niet. Ik was in de kringloop, snuffelde eens rond, vond niets van mijn gading en stond op het punt weer te vertrekken. Ik keek nog eens rond of ik alles had gehad en realiseerde me dat ik een hele hoek compleet was vergeten. Och, toch nog maar eens even kijken en wat schetst mijn verbazing er hingen merk jeans in het rek en niet zomaar merkjeans nee, Armani en Lee jeans. Aangezien ik er de ballen verstand van heb de merkjeans van het rek gepakt (het zal me niet gebeuren dat deze voor mijn neus eruit gehaald worden) en beide jeans maar eens opgezocht op internet.

Hoe herken je echte dure merkkleding. Tja, alle dingen waar je op zou moeten letten zaten eraan. Toen begon het twijfelen, zou ik dit nou wel doen. Als het een miskoop is ben ik toch ongeveer 25 euro kwijt. (kringloop had zelf ook in de gaten dat het dure merkkleding was) maar ja, wie niet waagt wie niet wint. Huppakee, vooruit dan maar nu of nooit, zulke dure merkkleding kom je niet zo vaak tegen, dat moet toch te verkopen zijn.

Thuis alles netjes gefotografeerd zodat men kan zien dat het toch een Armani betreft en woensdagmiddag op MP gezet. Eigenlijk wil ik het op een site zetten wat uitsluitend 2e hands merkkleding verhandeld maar een goeie heb ik nog niet gevonden. Suggesties welkom. Ik ben benieuwd, wat zal er gaan gebeuren. Mocht ik ze niet kunnen verkopen dan weet ik dat ook weer. Zonde van het geld maar ik moet ergens beginnen om ervaring op te bouwen wat wel en wat niet loopt.

4 opmerkingen:

 1. Misschien kun je bij percentil punt nl terecht? Ik vind het een makkelijke site al heb ik er nog niets gekocht (niets nodig he, consuminderaar). Succes met de verkoop!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas nemen zij de komende maanden geen 2e hands kleding meer aan. Ik heb even gekeken maar toch bedankt.

   Verwijderen
 2. Oh dat wist ik niet :-( Al iets verkocht?

  BeantwoordenVerwijderen