woensdag 26 juli 2023

Score!

 Ik was al een poos niet meer in een kringloop geweest dus dat moest maar weer een keer gebeuren. Eenmaal aangekomen liep ik eerst eens naar de kleding afdeling en ik had gelijk prijs. Een hele mooi zo goed als nieuwe Le.vi spijkerbroek, een G-.Star en een Re.bel spijkerbroek. Wauw! dat overkomt mij nooit.

Uiteraard wel even passen, de G-Star zat helaas niet goed en die moest ik met spijt in mijn hart terughangen. Het was echt aarzelen, zal ik wel zal ik niet maar nee toch maar niet gedaan. Op weg naar de kassa zag ik ook nog een mooie blouse dus weer terug naar de paskamer en ja hoor die paste ik ook. Met een volle tas stapte ik tevreden op de fiets naar de volgende kringloop. Bij de laatste kom ik niet zo heel vaak en het was meer een opwelling hier had ik geen geluk maar het was leuk om deze winkel weer eens te bezoeken. 

Aangezien ik toch in de buurt van de grote plantenwinkel was besloot ik daar een speciaal bakkie leut te halen, ze versieren deze altijd zo mooi. Ik vind dat soort speciale koffies altijd een klein beetje een kadootje uitpakken. Hier kocht ik weer een plantje in de aanbieding voor de tuin, zo doe ik dat elke keer. Hier en daar koop ik wat en de tuin wordt heeeeeel langzaam wat voller. Er kan nog veel meer bij maar goed, ik probeer hier en daar wat planten uit. 

Er gaat vaak e.a. dood of ik vindt het lelijk en haal het eruit. Nu ik een regenton heb durf ik wat meer plantjes te kopen die wat meer water nodig hebben. De tuin moet kleurrijk worden. Eerlijk gezegd staan er nu ook planten in die ik er niet heb ingezet maar die zijn aankomen waaien, zolang dat planten zijn met hele mooie bloemen erin laat ik het gewoon staan. Ik vermoed dat ze uit de tuin van de buurvrouw even verder op zijn komen aanwaaien, geen probleem zoals ik al zei, als er bloemen in zitten is dat wat mij betreft geen probleem. 

Gelukkig kon ik alles doen tussen de buien door en de plant staat nu gesplitst en wel op twee plekken in de tuin te pronken. Hopelijk overleven ze het en trekken ze veel bijen aan want het is een plantje voor bijen. Al met al was het een geslaagde dag. 


2 opmerkingen: