zaterdag 3 juni 2017

Standby

De meeste van mijn apparaten staat NIET op standby. Ik gebruik het (of laad het op) en trek de stekker er dan uit. De enige die echt dag en nacht op standby staat is mijn TV en ook daar wil ik vanaf. De meeste dagen ben ik aan het werk en dan staat zo'n ding stilletjes geld te eten.

Ik durf het alleen niet zo goed. Ik ben bang dat hij dan niet meer alle kanalen kan vinden. (ik bedoel daarmee dat ik het niet meer kan vinden) Hoe doen jullie dat en gaat dit dan ook goed.

Stel ik druk de knop op uit. Ik heb zo'n grote schakeldoos waarmee ik in een klap alles uitzet, tv, WIFI, digitaal tv doosdingetje enz. Dan kom je s'avonds thuis en dan wil je TV kijken, wanneer je die knop dan weer op AAN zet, hoe gaat dit dan in z'n werk. Ik heb in mijn hoofd zitten dat ik dan eerst een kwartier bezig ben met het zoeken naar alle TV kanalen, de WIFI weer moet aanzetten en ook daar eerst weer alles moet opzoeken. Kortom hoe gaat dat in zijn werk, wie heeft daar ervaring mee.

Ik wil dit toch eens gaan proberen en kijken hoeveel mij dit nou scheelt maar om nu elke keer zoveel werk te verrichten om een filmpje te gaan kijken.

3 opmerkingen:

 1. Een TV moet uit kunnen staan zonder dat je de zenders kwijt bent. Dat zal ook echt niet gebeuren. Het lijkt mij ook niet veilig om de TV altijd op stand-by te laten staan, het apparaat moet ook kunnen afkoelen. Mocht je toch onzeker blijven, dan zou je altijd nog de winkel kunnen vragen (of de leverancier) of het toestel uit kunt zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als ik onze tv-decoder uitdoe heeft hij altijd minimaal 5 minuten nodig om op te starten. De zenders zijn we nooit kwijt.
  De WiFi zetten we nooit uit, dus of dat problemen geeft weet ik niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. FINANCIERING cirkel INC (fundingcircleplc@gmail.com)

  Hallo ben Nathan Davidson een zakenman die kon leven in te blazen zijn stervende bedrijf door de hulp van een Godsent geldschieter bekend als Jason Raymond de CEO van financiering cirkel INC. Am resident op 1542 Main St, Buffalo, NY... Goed bent u probeert te starten van een bedrijf vestigen uw schuld, het uitbreiden van uw bestaande één, moet geld voor de aankoop van leveringen. Zijn u geweest having werkstuk pogingen om een goede Credit Facility, ik wil dat je om te weten dat financiering cirkel Inc de juiste plaats is voor u om op te lossen al uw financiële probleem omdat ben een levende getuigenis en ik kan niet dit bij mezelf gewoon blijven wanneer anderen op zoek bent naar een manier om financieel worden opgeheven... Ik wil u allen dit Godsent geldschieter met de details zoals in andere deelgenoot van deze geweldige kans E-mail contact opnemen met: fundingcircleplc@gmail.com of bel/tekst +14067326622

  BeantwoordenVerwijderen