woensdag 13 mei 2015

Verf dag(en)

Vanochtend vroeg opgestaan want ik had zo berekend dat ik eerst de voorstrijk op de muren van mijn halletje wilde knallen om vervolgens te douchen, boeken weg te brengen en op te halen bij een oudere dame om aansluitend de haren uit mijn kop te laten trekken bij de schoonheidsspecialist.

Het ging gelukkig zoals ik het had bedacht maar de voorstrijk was wat moeilijker op de muur te kwakken dan ik had gedacht, wat ging dat zwaar en in mijn ogen veel te langzaam dus dat werd nog haasten. Snel douchen dan maar, een van mijn voornemens is om wat korter onder die douche te staan maar vaak vergeet ik het, daar had ik nu dus geen tijd voor en het werd dus een korte pits-stop.

Ik had de oudere dame (91 jaar maar liefst) al gebeld dat ik om 12.00 bij haar zou zijn om de GLB boeken om te wisselen en ik was precies op tijd. Om 12.15 had ik de afspraak bij de schoonheidsspecialist staan en daar was ik om 12.13...hoe kon ik het zo timen.

KARWEI werd ook nog even met een bezoekje van mij vereerd omdat daar mooie eetkamerstoelen in de aanbieding stonden moest ik natuurlijk even kijken, heb ze even snel opgemeten qua breedte maar ik moet zeggen...niet slecht. Als ik de stoelen voorzie van een mooi zacht zitkussentje dan zou het maar zo zijn dat ik binnenkort eindelijk een complete eetkamerset heb. Ik slaap er nog een nachtje over, als ik dit morgen nog steeds wil zal ik ze zeker gaan halen van de week. (het moet geen impuls aankoop worden omdat ik zo nodig aan mijn tafel wil gaan zitten)

Eenmaal thuis was het nog niet gedaan met het verven want het tafelblad moet nog in de lak gezet worden. Het is een tweedehands (brocant) die al helemaal geverfd is maar ik wil het tafelblad stoot en krasvast hebben dus dat betekent lakken. Inmiddels heb ik het tafelblad van mijn eetkamertafel net in de lak gezet en ik moet me beheersen om niet gelijk weer een laag erover heen te doen maar het moet goed drogen dus ik hou me in. Al met al een druk dagje tot nu toe en het zal een druk weekje worden.

Ik wilde een aantal klusjes doen en gedurende deze eerste vrije dag van mij heb ik daar een heel goed begin mee gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten