zaterdag 21 maart 2015

Gerrit Zalm

Ik lees met verbazing de berichten omtrent de bank, de hoge bobo's geven elkaar maar liefst 17% salarisverhoging en meneer Zalm is verbaasd omtrent de reacties hierop. Ik geloof dat het nog niet zo lang geleden was dat er behoorlijk wat personeel uit moest bij de deze bank. Ik zou als vakbond ook gaan inzetten op zo'n salarisverhoging als bij deze bank de onderhandelingen omtrent de CAO weer losbreken want men kan daar nu niets meer van zeggen. Het kan blijkbaar..dus waarom zou diegene die de interne post bij deze bank verzorgt daar ook niet op in zetten.

Zalm meld even tussen neus en lip door dat ze maar liefst 2 jaar lang niets extra's hebben gekregen en dat was nu wel genoeg geweest, hij vergeet even dat door HUN beleid de belastingbetaler pensioen moest gaan inleveren, salarissen niet werd verhoogd en WIJ als belastingbetaler hem uit de STRONT moesten halen. Ik geloof dat dhr. Zalm dit al weer vergeten is, zijn lager personeel heeft gebloed en bloed nog steeds maar de BoBo's hebben zichzelf weer verrijkt. Ik schaam me werkelijk diep voor die man, hij doet het blijkbaar niet dus dat doe ik dan wel voor hem, al zal hij dat nooit te weten komen.

Ik snap werkelijk niet hoe Zalm hier tegenaan kijkt, om even van Gaal te quoten 'is hij nou zo stom of zijn we het' Ik kan u verzekeren, ik ben het niet dus dan moet Zalm het wel zijn. Er is geloof ik hier een ander woord voor 'Hebzucht' en als de nieuwe van Dale uitkomt nomineer ik Dhr.Zalm als voorbeeld van het woord Hebzucht.

Waar maak je je nou toch zo druk om hoor ik je denken, omdat ik er werkelijk niet met de pet bij kan dat dit allemaal maar wordt getolereerd. We staan erbij en kijken ernaar, het zijn gewoon geoorloofde maffia praktijken en daar verbaas ik me werkelijk over. Als er een bank wordt overvallen krijgt de overvaller straf als hij wordt gepakt, nu wordt de bank op klaarlichte dag tijdens kantooruren leeggeroofd door de eigen directie en men kijkt toe en de overheid schudt het hoofd, is het er niet mee eens maar....en dan komen er allerlei smoesjes over het hoe en waarom men niets kan doen.

Als ik dan zo her en der de verschillende blogs lees denk ik weleens, zo'n bankdirecteur zou eens een huishouden moeten bestieren, hij leert dan gelijk dat wat je niet hebt kun je ook niet uitgeven en dat welke planning dan ook een hoop rust geeft, aflossen je schulden verminderd en wanneer je een huishoudboekje bijhoudt je overzicht houdt.

De directeur ziet dan dat je een probleem krijgt wanneer je de rekeningen niet op tijd betaald, je incassoburo's aan de deur krijgt als je dit te lang probeert en dat wanneer je hulp vraagt zoals deze bank en andere banken hebben gedaan er dan instanties zijn die je zo lang bezig houden met het invullen van papieren dat je door het bomen het bos niet meer ziet.

Ach, ik weet ook wel dat ze dit allemaal niet weten, lezen of realiseren want dhr.Zalm weet niet eens meer hoeveel een pak melk kost in de supermarkt. Ik moest het gewoon even kwijt en dit lucht een klein beetje op. Ik noem het tegenwoordig maar BANKENMAFFIA

1 opmerking:

  1. Ja en dat met zo'n stalen gezicht vertellen, walgelijk. Mag allemaal volgens de regeltjes wat een excuus. In dit geval hoef je de regeltjes niet te volgen om een goed voorbeeld te geven.

    BeantwoordenVerwijderen