woensdag 30 november 2022

Drukke vrije dag

Vandaag had ik een aantal 'dingen' te doen. Omdat ik deze week zelf een halve eeuw wordt en ook een aantal verjaardagen heb moest ik op pad. S' ochtends even snel douchen, wasmachine vullen, aanzetten en op naar de eerste afspraak de kapper. €25. Ik moet er toch netjes uitzien voor mijn eigen feestje.

Aansluitend alvast cadeaus gehaald voor de komende verjaardagen. Een decembermaand kraslot en een aantal mooi ingepakte luxe etenswaren. €25. 

Vervolgens naar huis, eten en aangezien de wasmachine inmiddels klaar was met de was deze opgehangen. Aansluitend een broodje gegeten en daarna richting de schoonheidsspecialist om de wenkbrauwen te laten bijwerken €13. Eenmaal weer thuis, achter de computer gekropen om mijn daglimiet voor het etentje wat ik binnenkort geef te verhogen. Tevens het geld wat ik voor het feestje apart heb gezet op de betaalrekening gezet zodat ik eind deze week het daar gewoon van kan betalen. (en misschien zelfs nog wat over hou)

Ook had ik inmiddels het akkoord gekregen v.w.b. mijn 'bank' waardoor ik een aantal aankopen heb kunnen doen op de aandelenmarkt. Men had eindelijk mijn gegevens gecontroleerd en goedgekeurd, ik ben geen maffioso in hun ogen. Dus gelijk maar wat She.ll aandelen en wat Amerikaanse aandelen gekocht, beide dividend aandelen in mijn prijsbereik of liever gezegd, daar had ik inmiddels voldoende uitgekeerd dividendgeld op de rekening voor staan om er weer een paar te kopen. Veel is het niet maar besef dat ik dit allemaal koop met dividendgeld wat ik in de loop van het jaar krijg uitgekeerd dus het kost me geen drol. Sneeuwbaleffect, slow and steady wins de race. 

Ook alle gegevens voor het opzeggen van de ORV opgestuurd, ik had toestemming gekregen van de hypotheekverstrekker om mijn ORV op te zeggen dus dat zit nu ook in de pijpleiding. Even afwachten of daar alles goed is gegaan maar volgens mij moet dat wel gaan lukken. 

Al met al een dagje waar ik op pad moest, administratie moest regelen maar nu is dat allemaal achter de rug zodat ik nu met de beentje omhoog kan en een bakkie leut kan drinken. 


2 opmerkingen:

  1. Hiep hiep hoera!! 50 Jaar, een mooie leeftijd, ik weet niet welke dag je jarig bent maar je schrijft dat het deze week ik. Dus daarom nu vast van harte gefeliciteerd! Geniet van je feestje! xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel, het was afgelopen vrijdag. Het was een heerlijke dag.

      Verwijderen