zondag 11 september 2022

Dure boodschappen

Dit keer had ik een erg dure week qua boodschappen. Sommige voorraden moesten worden bijgevuld en dat waren hele dure spullen. Er bleken ook een aantal aanbiedingen te zijn voor wat betreft 'mijn producten'. 

Olijfolie €5,89; de grote literfles was vrijwel op

Kaas €4,2; 30+ kaas

Pindakaas €3,00; A-merk 2 potten voor 3 euro, ik heb andere geprobeerd, huismerken ed maar ik kom toch altijd weer terug bij deze dus dan maar bij de aanbiedingen inslaan.

Mayonaise €3,00; 2 tubes zaanse mayo voor €1,50. 4 Tubes meegenomen, gebruik ik niet heel veel maar ik vindt deze het lekkerst. Ze blijven lang goed dus waarom niet. (een hardgekookt eitje met zaanse mayo erop is werkelijk heerlijk 😋)

Tevens heb ik wat vleesproducten & vleesvervangers die in de aanbieding waren ingeslagen en deze bij thuiskomst direct in de vriezer gelegd. Voorlopig hoef ik geen vlees meer te kopen. Het eten van vlees had ik sowieso al verminderd maar met de vleesvervangers van tegenwoordig hoef ik niet altijd meer het 'echte' vlees. Nu zijn ze qua prijs gelijkwaardig of in sommige gevallen goedkoper. 

Maar goed, de boodschappen dat tikt aan. Ik schrok dan ook behoorlijk van het bedrag. Meer dan €50. 😱 Ik heb nog nooit zoveel voor mijn boodschappen betaald. (ja, als het voor de feestdagen was) 

Gelukkig zal ik dit niet elke week hebben, dit is voornamelijk omdat mijn dure items op waren maar mijn hemeltje lief zeg!

2 opmerkingen:

  1. Ook ik merk goed dat de boodschappen duurder worden. Het scheelt euro's met eerder. Vlees kopen wij ook steeds minder. Mijn man zegt vaak dat het vlees allemaal hetzelfde smaakt en zelf vind ik dat eigenlijk ook wel. Laten we zeggen dat we "goed" bezig zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hier hetzelfde, goed letten op aanbiedingen en dan wat meer inslaan voor die producten die ik ook echt gebruik. De vriezer en mijn voorraadkast zijn momenteel goed gevuld. Die eerst maar eens weer opeten.

      Verwijderen