donderdag 26 augustus 2021

Kringloop tour & lunch

 Vandaag met een collega naar een ons onbekende Kringloop geweest. We hadden 11.00 afgesproken maar dat werd later omdat ze hulpeloos verdwaald was ondanks Tom.Tom, er waren zoveel omleidingen dat zelfs haar Tom.Tom er de brui aan had gegeven. 

Om 11.15 was ze er uiteindelijk toch en we besloten eerst koffie te gaan drinken met een gebakje erbij. Gelukkig had de kringloop een heerlijk klein cafe in het gebouw zitten. De cappuccino was lekker en de door mij gekozen bounty cheese cake ook. Het opletten voor wat betreft calorieen komt wel weer na de vakantie m.a.w. dat gaat weer vanaf volgende week gebeuren.

Daarna gingen we 'rondneuzen' al gauw hadden we e.a. uitgezocht en besloten we te gaan passen. Helaas waren de gekozen kledingstukken van mij, te klein, te groot of het stond voor geen meter. Geen geluk dus dit keer, collega had na veel passen 1 kledingstuk. We rekenden af en gingen op zoek naar kringloop nr 2. Ook hier ging e.a. mis  i.v.m omleidingen maar uiteindelijk vonden we ook deze. Hier was niet veel te zien maar toch scoorde mijn collega 2 boerenbont borden om de 2 kapotte borden van haar thuis te vervangen.

Inmiddels was het 14.00 en hadden we trek gekregen. We besloten bij buitenpost Twello te gaan lunchen. Het heeft een kweekkast (stelt niet zo heel veel voor), een streekwinkel en een cafe in een kas (ik weet niet hoe ik het anders moet omschrijven) Ik besloot fritz cola te nemen (suikervrij) en een zalmbroodje. Collega bestelde een appelsapje en een broodje ham/huzaren salade. Het was allebei erg lekker en we zaten heerlijk in het zonnetje toen het ineens begon te regenen. Gelukkig waren er grote parasols in de buurt zodat we alles oppakte en verhuisde naar een plekje onder een van de parasols. 

Het was een heerlijk dagje. We besloten spontaan dat we een lunchclubje gaan oprichten. 1 keer per 2 maanden (of 3) gaan we lunchen. Wie mee wil kan mee, per keer wordt er 1 aangewezen die de locactie uitkiest. Het moet in de buurt van onze woonplaats zijn, je hebt geen inspraak in de locatie en datum tenzij jij aan de beurt bent om die uit te kiezen. Het moet ook niet te duur zijn. Nu nog een naam en iets meer deelnemers. 😁

2 opmerkingen:

  1. Wat gezellig! En wat leuk dat je bij die kringloop ook koffie en gebak kunt nuttigen zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heerlijk, wat ik altijd leuk vindt alles kan worden gekocht. De stoel waar je op zit, de tafel, de banken enz.

      Verwijderen