zondag 13 augustus 2017

TV pluspakket

Omdat deze maand mijn modem was overleden en ik moest wachten op de nieuwe kreeg ik ter compensatie voor de gemiste tijd het TV pluspakket aangeboden. Hiervan kan ik 2 maanden gebruik maken en dan stopt het automatisch.

Nou, ik weet werkelijk niet wat ik ervan moet zeggen wat een sof tot nu toe. De extra zenders bestaan voornamelijk uit tekenfilms. Dat is dus helemaal niets voor mij. De film sectie dan maar eens proberen en ook dat bleek helemaal niets te zijn. De films die daar aangeboden worden zijn wat ik tot nu kan zien allemaal tweede-en derderangs films.

Ik deed nog een laatste poging om eens te kijken wat voor een tv series ze aanbieden en ook daar is het aanbod mager. Ik zal ongetwijfeld niet alles hebben bekeken maar tot nu toe ben ik blij dat ik nooit voor dat extra plus pakket heb betaald. Ik zat het te overwegen maar nu weet ik het zeker, na 1 oktober hoeft dat voor mij ook niet door te gaan.

Ik ben een filmliefhebber maar dat pluspakket is niet voor mij bestemd. Het is goed om een keer het pakket gezien te hebben en ik heb geluk dat ik dat niet tegen betaling hoefde te doen maar ik hoef het niet weer.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten