maandag 14 augustus 2023

Gratis HighTea

 Samen met een aantal collega's, oud collega's ga ik een aantal keren per jaar (zo'n 3 a 4 keer) heerlijk uit lunchen. Diegene die aan de beurt is kiest de locatie uit en dan proberen we een datum te prikken. Zo ook nu maar er kwam wat tussen, een van ons had een prijs gewonnen bij de post.code.loterij en dat waren bonnen voor een high tea. (voor 4 personen)

Haar man zag dat niet zo zitten en had gezegd ze dan maar te gebruiken voor de theekrans, zoals hij ons noemt. Zo gezegd zo gedaan. Dus daar gingen we op zondag, een hele mooie locatie op ongeveer zo'n 20 minuten rijden. 

We zijn met zijn zessen, elke keer komt er iemand bij maar nu houden we maar even een ledenstop want anders wordt het teveel. Je moet natuurlijk wel 6 personen kunnen plaatsen. 

Eerst begonnen met een cappuccino (die zat bij de prijs inbegrepen) en daarna toen we eenmaal compleet waren een heerlijke champignonsoep. Toen werden er 3 etageres op tafel gezet. Daarop stonden warm en koude hapjes. Normaal is een high tea daar €36 pp, nou ik kan je vertellen het was lekker maar dat was het niet waard. Erg weinig keuze, er werd niet aangevuld. Op was op en ik moet eerlijk zeggen veel was het niet. Het was net voldoende.

Maar goed, we hadden bonnen dus geen probleem. We wilden afrekenen voor diegene die niet onder de tegoedbonnen vielen en dat waren 2 personen. De bediende kwam terug en meldde doodleuk dat alles was geregeld. Eerlijk als we zijn meldden we netjes dat we nog voor 2 personen moesten bijbetalen maar ja, dat stond niet in de kassa en zij mocht dat niet opnieuw gaan invoeren.

Er werd besloten dat er later contact met ons zou worden opgenomen en dat de overgebleven kosten via een rekening zouden afgehandeld worden. Het hotel (want daar zaten we) had immers de contactgegevens van de collega die de bonnen had afgegeven. Dit was meer dan 2 weken geleden en tot nu toe hebben we nog niets ontvangen, geen mail, geen telefoontje en geen officiele rekening. 

Uiteindelijk betaalden we dus helemaal niets. 

1 opmerking:

  1. Jammer dat het niet was wat jullie ervan hadden gehoopt. Dan is het weer wel leuk dat jullie niets hoefden te betalen! En je weet nu dat je daar ook niet meer naar toe gaat met of zonder je clubje.

    BeantwoordenVerwijderen