zondag 7 oktober 2018

Keep-it-real Month

Ik wilde er geen no-spend-month van maken dus ik maak er een keeping it real month van. Zo weinig mogelijk uitgeven aan nonsense en zien wat ik aan het eind van de maand overhoudt. Het  lukt tot nu toe aardig maar er zijn weer allerlei dingetjes die ik wel weer moet betalen.

De medicijnen die ik afgelopen zomer heb gehaald moesten nu betaald worden, het was maar liefst €50 euro. Ik heb een afscheid van een collega op het werk en daarom gaan we binnenkort met z'n allen uit eten. Nu ik er echter over na denk dat uitje valt al onder de nieuwe maand. Het is wellicht wel leuk om te vertellen dat mijn collega meldde dat ze zou proberen om dit restaurant te boeken met behulp van kortingsvouchers. Ze kwam er zelf mee omdat ze de vouchers al had gevonden, ze wist alleen niet hoeveel vouchers ze ineens kon kopen, dat wordt dus nog even uitgezocht.  Ze had mijn hulp nodig omdat ze wist dat ik zelf ook via deze site kortingsvouchers had gekocht. Na het even te hebben uitgelegd, kon ze inloggen en ging ze erachter aan.

Ook werd ik onverwacht, nou ja onverwacht uitgenodigd voor een verjaardag. Ze hadden het al een paar jaar niet gevierd maar nu wilden ze er weer wat aan doen dus ook daar moet een cadeau voor worden gekocht. Nu heb ik dat gelukkig kunnen kopen met mijn huishoudbudget. Daarna had ik welgeteld nog €2,50 over voor de rest van de week. De rest van de week werd dus niets uitgegeven, gelukkig had ik nog ea in de vriezer vwb eten. 😊

Ook ga ik nog een keer uit eten met een vriendin, dit etentje heb ik zelf met kortingsvouchers kunnen bemachtigen. We hebben tot 20 december 2018 de tijd om dit te doen. Het is een behoorlijk fancy restaurant, we zijn er beide nog nooit geweest. Ik heb haar 'getikt' (als je dat zo kunt noemen) en ze heeft het bedrag voor haar voucher al aan me terugbetaald, af en toe is zo'n smartphone toch wel handig.

Het is nog een tweetal weken totdat de volgende storting van het salaris binnen komt. Ik ben heel benieuwd hoeveel ik ga overhouden. Voor zover ik nu kan overzien zijn er geen rekeningen meer die ik nog moet betalen. Ik ben nu heel benieuwd hoeveel ik overhoudt terwijl ik mijn hand op de knip hou.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten