vrijdag 24 juni 2016

Uitbetalen

Eind mei schreef ik er al over, ik wilde mijn oude, door mijn ouders afgesloten uitvaartpolis laten uitbetalen. Ik heb inmiddels hun aanbieding binnen en ik heb besloten dit te laten uitbetalen. De polis was destijds 2500 gulden waard wat nu zou betekenen dat het ongeveer €1100 euro waard is.

Ik stuurde een mail en daar kwam een reactie op met daarin de mogelijkheden, ik moest maar even bellen. Ik belde en deelde mede dat ik graag uitbetaling wilde. Er werd gezegd dat er een brief zou worden opgestuurd. Zo gezegd zo gedaan en ik ontving de week daarop de brief. Het bedrag wat zou worden uitbetaald zou ongeveer €700,00 zijn. De kosten voor het uitbetalen zijn blijkbaar €400. De polis is al jaren (al meer dan 20 jaar) geleden afgekocht en het enige wat men dus voor mij heeft gedaan is de polis bewaren en het feit dat ik het nu laat uitbetalen kost mij blijkbaar €400.

Maar omdat ik het nu kan gebruiken als extra aflossing op mijn hypotheek besloten dit maar gewoon te accepteren. Ik heb immers al een andere uitvaartpolis dus waarom deze bewaren, als ik dood  ben kan ik er niet achter aan om het te gebruiken voor mijn begrafenis cq. crematie. Alles ingevuld, wat ze allemaal niet wilde weten en op 12 juni de brief weer teruggestuurd.

Het is nu 24 juni en ik heb nog geen enkele reactie terug gehad dus vandaag er maar eens een mailtje achteraan gestuurd. Ik heb nog geen haast, ik was van plan om pas aan het eind van het jaar de extra aflossing te doen maar ik had op z'n minst een reactie verwacht. Ik ben benieuwd wat hun reactie nu zal zijn.

3 opmerkingen:

 1. Wat een achterlijk hoge kosten. Is dat ook niet misschien een soort woekerpolis? Misschien kun je er nog wat mee, wat dat betreft. Hoe dan ook; wel fijn dat je straks in ieder geval weer €700 kunt aflossen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een goede bron van inkomsten voor verzekeringsmaatschappijen. Als je huis is afgelost, heb je voldoende geld voor je begrafenis.
  Anyway, voor ex-schuldige sloten wij een bankspaarproduct af, samen met haar geld polissen heeft ze voldoende voor de uitvaart. Ze spaart 10 euro per maand en had al plus 6000 aan polissen,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe ik heb mijn gewenste Leningen van een betrouwbare en Trust Loan Company (adrianfinancefirm@yahoo.com)

  Hallo allemaal, Mijn naam is Julia Lukas, ik woon in Saksen, Duitsland. Ben hier om de goedheid van God getuigen op mijn leven, hoe hij maakt me heb mijn lening van Adrian Finance Firm {(adrianfinancefirm@yahoo.com)}. Ben een alleenstaande moeder met twee kinderen het leven was een hel en ongemakkelijk voor mij na de dood van mijn man. Voor mij om te zorgen voor mijn kinderen te nemen moest ik op zoek naar een lening aan het opstarten van een bedrijf, omdat niemand bereid was om mij te helpen en ik besloten om te zoeken naar een lening kredietverstrekker online, maar helaas werd ik twee keer opgelicht uit diverse internationale lening kredietverstrekkers die beweerde kredietverstrekkers zijn hier in dit forum, ik dacht dat hun kredietverlening echt was en ik toegepast, maar ze nooit gaf me lening. Ik verloor de hoop op lening kredietverstrekkers op internet en was in de war en gefrustreerd, totdat een vriend van mij te introduceren me aan de heer Alexander Adrian directeur van Adrian Finance Firm, die beloofde om mij te helpen met een lening van mijn verlangen en hij echt deed wat hem beloofde zonder enige vorm van vertraging, al had ik twijfels, maar wilde alleen maar om het eens te proberen en tot mijn grootste verbazing de lening was transfer naar mijn bankrekening. Ik had nooit gedacht dat er nog steeds betrouwbaar en echte lening kredietverstrekkers totdat ik ontmoette de heer Alexander Adrian, die me echt geholpen met een lening van € 145,000.00Euro en veranderde mijn leven voor het beter. Ik weet dat er nog veel lening zoekers die er zijn, zoekt niet meer en contact opnemen met de godvrezende man voor een lening vandaag. De heer Alexander Adrian, zijn zorgzaam en begrip. als u behoefte heeft aan een dringende lening of wilt u financiering voor uw projecten snel en snel, dus neem dan gerust contact Adrian Finance Firm via e-mailadres: {adrianfinancefirm@yahoo.com} of via websites van bedrijven: http: //adrianfinancefirm.bravesites.com /. Ik geloof dat hij zal je helpen, omdat hij een heleboel mensen over de hele wereld heeft geholpen, bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen