vrijdag 5 mei 2023

Corona

 Nou, nu was ook ik eindelijk aan de beurt. Ik dacht dat ik mijn maandelijkse vrouwenshitzooi zou krijgen maar nee, het was corona. Achteraf gezien begon het al op zondag 30 april. Ik was wezen zwemmen en ik kreeg het niet meer warm, al voor het ik water uitkwam had ik het koud, zelfs onder water had ik het koud en dat terwijl het water in het buitenbad gewoon lekker was. 

Ik weet het aan het feit dat ik behoorlijk PMS gevoelig ben en ben dus gewoon doorgelopen. Het waren allemaal ongemakken die ik ook krijg als ik het moet worden. Afgelopen maandag kreeg ik pijn in mijn keel en dinsdag kwam daar hoofdpijn bij. S'avonds kreeg ik echter een hevige koortsaanval en dat was de eerste clou. Woensdagochtend voelde ik me echter weer redelijk en ben ik zelfs nog weggeweest, de fietsenmaker en boodschappen doen. Ik voelde blijkbaar toch iets want ik deed ook boodschappen voor de rest van de week alsof ik het onbewust toch wist. Gelukkig maar hierdoor had ik e.a. in huis zodat ik wel redt totdat ik weer beter ben.

Eenmaal thuis was ik kapot, knallende hoofdpijn en de koorts was weer terug. Toen drong het pas echt tot mij door, het zal toch niet dus...testen. Ja, hoor het werd gelijk al duidelijk 2 lijntjes. Gatverdarrie, ik heb hier zo geen zin in en geen tijd voor maar goed, het lichaam meldde dat het uitgeschakeld wilde worden dus dat deed ik dan ook maar. Rusten op de bank en lang slapen. Het is nu vrijdag en gelukkig gaat het wat beter, nog steeds erg moe. Hoofdpijn is gelukkig weg, het is alsof ik schuurpapier heb ingeslikt maar ook dat is wat beter aan het worden. 

Ik had mijzelf dus getest en direct daarna werk gebeld dat ik mij ziek meldde met corona. Mijn afdelingshoofd meldde nog dezelfde dag dat ze in ieder geval pas maandag weer op mij rekenende maar mocht het lukken dan graag eerder. Helaas, dat gaat hem niet worden want het gaat nog steeds niet 100%. Als ik lekker op de bank lig/zit dan ben ik het dametje ga ik daadwerkelijk wat doen dan ben ik na 10 minuten uitgeput. Het gaat beter maar het heeft even tijd nodig. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten