maandag 19 augustus 2019

Lekkage deel III

Vorige week heeft de eigenaar op mijn verzoek de leidingen in het appartement boven mij laten door spuiten. De bovenburen hadden last van verstoppingen in hun douche waardoor ik dacht dat dit misschien het probleem was waardoor mijn plafond vochtig werd. Nu dat eenmaal was gebeurt had ik goede hoop dat het zou opdrogen en dat ik er mee weg kon komen door het alleen over te schilderen.

Ik besloot gisteren om eens even te voelen of het al een stuk droger was en ik had het plafond nog niet eens aangeraakt toen het naar beneden kwam zetten. Ooohh.....en een heleboel scheldwoorden volgden.

Er werden rubberen handschoenen aangedaan, een mondkapje werd gezocht en daar toog ik aan het werk. Het gedeelte van het plafond wat ik gemakkelijk kon verwijderen werd door mij verwijderd, dit waren de stukken die zo vochtig waren dat ze gemakkelijk te verwijderen waren. Ik zette er bakken onder omdat het drupte en dat kwam van boven. Ik had net alles weer schoongemaakt toen een van de bovenburen de WC doortrok en ik getrakteerd werd op een regenbui. Aangezien het niet stonk en heel schoon water betrof vermoed ik (laat mij alsjeblief in die waan) dat het water betrof dat wordt gebruikt om de WC schoon te spoelen nog voordat het in de WC komt. (ooh, laat dit zo zijn anders heb ik urine van een ander op mijn handen gehad, gelukkig alles goed afgewassen hoor!!)

Vanochtend een installatie bedrijf gebeld en die proberen mij vandaag nog terug te bellen om een afspraak te maken om e.a. te repareren. Ze meldde wel dat het bouwvakantie was en dat er maar 1 storingsmonteur rondliep maar ze zouden hun best doen. Ik moet dus even geduld hebben. Ik heb direct de bovenburen geappt dat ze een klein beetje rekening houden met het doortrekken van hun WC.

Heerlijk toch, in mijn vakantie dit gezeur. Bleghh!! Op dit moment maken mij de kosten niet zo heel veel uit het moet immers gerepareerd worden.

2 opmerkingen:

  1. Oh vervelend, bel voor dit soort klusjes ook even met je verzekering, veelal worden dergelijke kosten vergoed.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oei, wat vervelend!
    'n Typisch geval voor de verzekering.
    Sterkte

    BeantwoordenVerwijderen