zaterdag 24 juni 2017

Pas op de plaats

Ik heb het momenteel druk, door omstandigheden werk ik 2 weekenden achter elkaar en op zich vind ik dat nog niet eens zo erg. De extra uren vindt ik ook nog niet eens zo erg, zoveel zijn dat er ook nog niet eens. Het is alleen zo dat het 1 vrije dag is op woensdag, weer werken en dan 1 vrije dag op zondag en dan weer werken, het is dus bijna 3 weken achter elkaar met elke keer maar 1 vrije dag ertussen. Ik moet dus goed op mezelf letten en mijn rust pakken daar waar ik kan.

Dit weekend geeft een collega een BBQ feest omdat ze 50 wordt en bovendien 25 jaar getrouwd is. Na lang wikken en wegen heb ik afgezegd. Het is bovendien die tijd van de maand waarin mijn hormonen overal naar toe vliegen behalve de goede kant op. Ik trek het gewoonweg niet. Aangezien ik dit al vroeg genoeg zag aankomen heb ik afgelopen donderdag al een leuke kaart gestuurd.

Deze zondag wordt het dus een lekkere relax dag. Het plan is om lekker lang in bed te blijven liggen, (verheug ik me nu al op) een lekker boek te lezen en s'middags nog even de benen te strekken en erop uit te gaan.

1 opmerking:

  1. Goede beslissing om op tijd voor jezelf te kiezen, geniet er van!

    BeantwoordenVerwijderen