woensdag 7 augustus 2019

Kruipruimte

Ik heb dit al eerder verteld, ik heb een kruipruimte zo groot en hoog als mijn woonkamer. De droom is om deze ooit nog eens om te bouwen naar een 'gebruiksruimte'.  Hier moet dan wel de aantekening bij dat de ruimte nog steeds wel vrij toegankelijk moet blijven om bij de gemeenschappelijke riolering te komen.

De buurman heeft dit inmiddels gedaan, hij is nog niet helemaal klaar maar het begint er echt op te lijken. Hij heeft een zwevende vloer gelegd net boven de riolering en heeft ervoor gezorgd dat de planken die in de buurt van de riolering liggen makkelijk te verwijderen zijn mocht dat nodig zijn. Er staan al diverse kasten zodat hij zijn 'troep' er makkelijk kwijt kan. Het toegangsluik wat er zat heeft hij ook verwijderd en er een complete deuropening ingemaakt, deze moet echter nog wel netjes worden afgewerkt. De elektra heeft hij ook nog niet helemaal in orde maar ook dat komt nog.

Ik zat met verwondering en bewondering te kijken, ook ik had al mijn hoofd gebroken over hoe krijg ik daar een vloer in. De oplossing van de buurman met een zwevende vloer trekt mij ook wel aan. Ik had allerlei moeilijke dingen bedacht, betonnen vloer storten en ga zo maar door maar deze oplossing is simpel en toch goed.

Deze 'verbouwing' komt op mijn lijst te staan, ik zal in ieder geval proberen om in de komende jaren de vloer te laten leggen of dat ik het zelf probeer. (grote woorden hoor maar goed, dromen mag)
Misschien kan ik het als opslag 'verhuren' zodat ik elke maand een klein bedrag 'verdien'.  Ik droom nog even door.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten