zondag 3 juli 2016

Extra Aflossen

Toen ik dit appartement kocht, had ik me voor genomen om elk jaar €1000 extra af te lossen zodat ik bij het einde van de hypotheek niet of nauwelijks nog iets meer hoefde af te lossen. Ik heb een 20 jarige hypotheek en ik hoop na 20 jaar geen nieuwe hypotheek meer nodig te hebben. Ik verdien net iets onder modaal en ik dacht dat €1000 euro per jaar moeilijk ging worden maar met een beetje knip en plak werk zou dat moet lukken.

Vorig jaar maakte ik een vliegende start en loste ik €3000 euro extra af, dat leverde me per maand €15,00 'winst' op. Dit jaar gaat dat zoals het er nu naar uit ziet, wederom lukken, het zal weer €3000 euro worden die ik extra kan gaan aflossen. Ik sta er zelf met met mijn oren van te klapperen, hoe krijg ik het toch voor elkaar. Vorig jaar kreeg ik natuurlijk veel geld terug via de belasting omdat ik mijn huis had gekocht maar dat was dit jaar dus niet het geval. Ik zal een klein inzicht geven hoe het mij dit jaar hopelijk gaat lukken.

Allereerst gaat de maandelijkse door de overheid gegeven hypotheekrente aftrek naar de aflosrekening. Ik heb in al die tijd dat ik hier woon het nog maar 1 keer terug moeten boeken omdat ik niet uitkwam met mijn betaalrekening. Ik vindt het nog steeds wonderlijk dat je 'zomaar' geld krijgt van de overheid omdat je een huis hebt gekocht. Dat komt neer op ongeveer €1500 euro per jaar. Daarnaast gaat een gedeelte van mijn vakantie salaris ernaar toe, dan zit ik al op ongeveer €2200 euro dan  hoef ik nog maar €800 euro extra te sparen om weer aan die €3000 euro te komen.

Ik spaar een klein gedeelte van het vakantie salaris omdat ik eens in de twee jaar lekker weg wil, het hoeft niet ver te zijn maar ik wil wel luxe op vakantie. Dit jaar ga ik bijvoorbeeld naar Kopenhagen en ik doe met alles mee, rondleiding, dagje Malmo, diner maw alles erop en eraan. Ik ben niet zo'n vakantieganger, je maakt mij ook heel blij met gewoon thuis blijven maar heel af en toe gaat het kriebelen en dan ga ik dus gewoon lekker weg. Het geld voor de vakantie sprokkel ik bij elkaar gedurende de jaren dat ik niet op vakantie ga, dus een groot gedeelte van mijn vakantie salaris kan naar de aflos.

De rest van het aflosbedrag schraap ik bij elkaar van de extra's, soms hou ik iets over van mijn maandsalaris, soms is dat €50 euro soms ook €100 euro, dit is bijvoorbeeld ook al het tweede jaar dat ik geld terugkrijg van de zorgtoeslag. Wat dit jaar ook mee helpt is het feit dat ik een oude uitvaartpolis laat uitbetalen en dan komt de €3000 euro al snel in zicht. Ik loop dus goed voor op mijn aflosplan, in mijn tweede jaar zit ik qua aflosplan al in mijn zesde jaar. Hopelijk blijft dit zo door gaan maar tot nu toe ben ik heel tevreden.

115 opmerkingen:

  1. Beetje bij beetje aflossen en dan kom je er wel. In elk geval elke keer wat lager.als ik het zo lees heb jij geen dure kinderen etc. Dus dat is makkelijker om iets meer te bezuinigen.
    Ook wij lossen af( laatste 5 jaar) en hoop de restant binnen 11 jaar af te kunnen lossen ( ons doel. Minimaal 11jaar A 12 maanden A 750€maar dan moet niks tegen zitten.maar ik twijfel heel erg.
    Wat mij tegen houd is de waan ideeën om bijv vermogensbelasting te heffen over wat jij hebt aan overwaarde.
    Wil aflossen maar misschien ook meer buffer. Huis afbetaald is slimmer maar al dat geld als buffer houden, en eerder met pensioen gaan en dus het geld spreiden voor de jaren dat je gestopt bent. (61a64 jaar) hoop ik
    Elke 1000€ scheelt maar 1.88 bruto per maand en 1€ vermogensbelasting . Dus dat is netto 2.10 per maand.
    Misschien weer in dec 17400€( ooit 10%) dan zakken wij weer 32€ per maand.bruto
    Maar twijfel dus.
    Ga jij ook naar nul of laat jij nog wat open staan 50000- 100000

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

      Verwijderen
    2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

      Verwijderen
    3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

      Verwijderen
    4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

      Verwijderen
    5. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

      Verwijderen
    6. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

      Verwijderen
  2. Je gaat goed door, fijn!! Succes met de laatste loodjes voor dit jaar dan, maar ik heb het idee dat dat wel goed moet komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dus je zou 4 jaar tegenvallers kunnen hebben, niet kunnen aflossen, en nog op schema liggen. Wow!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goed bezig! Die 15,- per maand is wel erg veel, dan heb je 6% rente, klopt dit?
    Ik neem aan dat hier de hypotheekrenteafdtrek nog van af gaat, dus dat je netto ongeveer 9,- per maand overhoudt?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Knap dat je zoveel per jaar kunt aflossen... Wat een beetje discipline niet kan doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hier een ex grunninger.
    Tja leven duurder. In het westen dus. Maar heb het de laatste jaren aardig op een rijtje.alleen rente is nu 204.75 en geen aflossing. Geen opleiding maar wel 2x een redelijk( goed) salaris. Rij ook nog met twee auto s naar zelfde kantoor. Wel verschillende tijden.
    Leven ruim en gaan 4x per jaar met vakantie.( belachelijk maar wel lekker)hm gemiddeld 8000€ per jaar om wat bij te tanken.maar ons doel is ons huis af te betalen. Dat is 12x 750€ a 12 jaar.
    EN 12x 550€ om misschien eerder te stoppen.
    En dan over 12 jaar kijken of het gelukt is. En of de dure dames van school zijn en graag het huis uit. Dan hou ik echt geld over haha.
    Maar het is wel een doel niks moet maar zou mooi zijn.
    Nu al lagere lasten en dus sparen gaat steeds beter af.
    Maar over 1 jaar dochter 18 en nog op school dus dat word dokken. Wel een buffer voor a 19000€ maar hoop dat ik daar niet echt aan hoef te komen.ivm de jongste dochter.als het niet nodig is dan blijft het staan om huis mee af te lossen.
    Oja nu nog een hypo van 109200A 2.25 en nog 11 jaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hallo,


        ik ben de heer Henry Wilkerson een onderhandse lening geldschieter die het leven geeft eenmalige kans leningen. Heeft u behoefte aan een dringende lening om uw schulden te wissen of heb je een kapitaal lening om uw bedrijf te verbeteren? ben je al afgewezen door banken en andere financiële instellingen? Heeft u een consolidatie lening of een hypotheek nodig? zoek niet meer want we zijn hier om al uw financiële problemen een ding van het verleden te maken.

        We lenen geld uit aan particulieren die behoefte hebben aan financiële steun, dat een slecht krediet hebben of behoefte aan geld om rekeningen te betalen, te investeren voor het bedrijfsleven tegen een tarief van 3%. Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat we maken betrouwbare en begunstigde bijstand en zullen bereid zijn om u een lening aan te bieden. Dus e-mail ons vandaag op: easyloanfirm15@gmail.com

    we wachten op uw snelle reactie
    beste wensen
    Henry Wilkerson
    easyloanfirm15@gmail.com

    3% garantie lening bieden

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hallo, ik ben de heer michael duro, een onderhandse lening geldschieter die het leven geeft eenmalige kans leningen. Je moet een dringende lening om uw schulden te wissen, of je moet een kapitaal lening voor uw bedrijf? U zijn afgewezen door banken en andere financiële instellingen? Noodzaak van een consolidatie lening of een hypotheek? Zoek niet verder, want we zijn hier om al uw financiële problemen een ding van het verleden te maken. We lenen geld van particulieren die behoefte hebben aan financiële steun, dat een slecht krediet of geld nodig om rekeningen te betalen, te investeren in het bedrijf in het bedrag van 2% .II willen dit medium gebruiken om u te informeren dat we maken betrouwbare en begunstigde bijstand en zal lening aan te bieden. dank u, neem dan contact met ons vandaag op: michaelduro30@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Sky Wereld lening Firm, we geven leningen tegen een rente 0f 3%.
     

    Goedendag meneer / ma am.

    Wij zijn een particuliere onderneming en we bieden leningen tegen een lage rente bij het bepalen van het bedrag van de lening is tussen de lening van 100 miljoen bepalingen van $ 1000 dollar lening voor business development: edge / business expansie concurrentievermogen.

    Wij bieden een verscheidenheid van de lening

    * Persoonlijke Leningen (beveiligd en onbeveiligd)
    * Business Leningen (beveiligd en onbeveiligd)
    * Consolidatie lening
      
    Geen upfront kosten.

    Wij danken u voor de tijd neemt om deze advertentie te lezen.
    Voor meer informatie en vragen, stuur een e-mail naar ons vandaag
    skyworldloanfirm@gmail.com
    skyworldloanfirms@yahoo.com


    Sarah Williams.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik ben een particuliere geldschieter en Investor, Heeft u een legit, eerlijke, betrouwbare en snelle lening nodig? Ik kan u helpen met 100% garantie lening, ik ben het aanbieden van zakelijke en individuele lening, meer ook dat we de financiering van allerlei projecten. Voor meer informatie contact met ons op: russell.credit40@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hallo, ik ben de heer michael duro, een onderhandse lening geldschieter die het leven geeft eenmalige kans leningen. Je moet een dringende lening om uw schulden te wissen, of je moet een kapitaal lening voor uw bedrijf? U zijn afgewezen door banken en andere financiële instellingen? Noodzaak van een consolidatie lening of een hypotheek? Zoek niet verder, want we zijn hier om al uw financiële problemen een ding van het verleden te maken. We lenen geld van particulieren die behoefte hebben aan financiële steun, dat een slecht krediet of geld nodig om rekeningen te betalen, te investeren in het bedrijf in het bedrag van 2% .II willen dit medium gebruiken om u te informeren dat we maken betrouwbare en begunstigde bijstand en zal lening aan te bieden. dank u, neem dan contact met ons vandaag op: michaelduro30@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Als u financiële hulp nodig hebt en je weet niet wat te doen of wie Contacteer vertrouwen in ons vandaag voor meer informatie over hoe u uw droom lening te krijgen, neem dan contact met ons op over: FINANCIALSERVICESS@hotmail.com voor meer info

    BeantwoordenVerwijderen
  16. EDWARD JONES financiering is de beste plek om een ​​lening te krijgen {Jonesloanfinance@yahoo.com} Tekst +1 (307) 241-3712,
       God zegene u meneer, ik zal niet stoppen met de wereld over uw goedheid in mijn leven te vertellen, ik ben een alleenstaande moeder met de kinderen te verzorgen. Mijn naam is Emily Thomas en ik ben van Convention Center Drive, Miami Beach, FL. Een paar weken geleden Mijn vriend bezocht me en langs onze discussie ze vertelde me over EDWARD JONES FINANCE, dat ze me kunnen helpen uit mijn financiële situatie, heb ik nooit geloofd want ik heb te besteden zoveel geld aan verschillende lening kredietverstrekkers die niets anders deden dan weg te lopen met mijn geld. Ik heb in een financiële puinhoop voor de pas 7 maanden nu, Zij adviseerde ik het eens proberen, dus ik mailde hem en al uit te leggen over mijn financiële situatie aan hem, hij nam daarom me door de lening proces en gaf me een lening van $ 390,000.00 tegen een zeer lage rente van 2% en vandaag ben ik een trotse ondernemer en kan nu zorg goed voor mijn kinderen, Als je moet contact opnemen met een bedrijf om een ​​bedrag van de lening die u nodig hebt met een lage rente van 2% te krijgen en beter aflossingsschema, neem dan contact op EDWARD JONES FINANCE e-mail: - {} Jonesloanfinance@yahoo.com OR Text +1 (307) 241-3712 of ga naar daar pagina op jonesloans.bravesites.com

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik wil de heer westhood bedanken voor mij een lening gegeven. nadat ik heb het verlies €6000 nep kredietverstrekkers. en ik een aanvraag voor een lening van de onderneming en ik heb mijn lening. als u een legit lening vandaag nodig aanmelden via e-mail; apexloans@yahoo.com

    BeantwoordenVerwijderen
  18. We zijn momenteel uitgedeeld lening tegen een lage rente, Heb je een dringende financiële hulp nodig? je nodig hebt om een lening aan het opstarten van een goede
    zakelijke of vergroten van uw bedrijf of door een auto etc, neem dan contact met ons vandaag met deze e-mail: biruteloanfirm12@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik wil de heer westhood bedanken voor mij een lening gegeven. nadat ik heb het verlies €6000 nep kredietverstrekkers. en ik een aanvraag voor een lening van de onderneming en ik heb mijn lening. als u een legit lening vandaag nodig aanmelden via email; apexloans@yahoo.com

    BeantwoordenVerwijderen

  20. Groeten allemaal!!!!! Forex Signaal terug voor de voeten weer na zijn voorraad. Ik ben dankbaar dat deze geldschieter die heeft mijn Organisatie een betekenis weer, ik ben commentaar in naam van deze legit uitlener (JAMES FINANCIËLE HOME LTD) die opgeheven Forex Signaal weer door het uitlenen van de som van €1 miljoen, die had ons gegroeid te dik en grof in de wereld, zelfs voor de meest concurrerende Industrieën, en na ons helpen met de lening die ik beloofde hem dat ik hem zou helpen reclame maken voor zijn goede kredietverlening van de intenties om de behoeftigen te helpen, want ik geloof niet eerlijk kredietverstrekkers zoals deze bestaan nog steeds op de hoge tarief oplichting van over de hele wereld.Ze bieden leningen aan particulieren, bedrijven en andere organisaties die behoefte hebben aan financiële assistent..ik weet niet je huidige situatie nu, maar als u op zoek bent naar een legitieme geldschieter... ik zou dit eerlijk geldschieter voor iedereen met hun onderstaande e-Mail! :

    info@jamesfinancialhome.com
    john.info255@yandex.com

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ik wil waarderen Tom Williams van Payday Financier PLC voor het helpen van mij de aanschaf van een lening
    ik heb mijn lening met geen stress na
    akkoord til aflossing voorwaarden van de onderneming.
    Als u behoefte heeft aan financiële hulp contact met zichzelf via e-mail. paydayfinancierhome@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Heeft u een snelle lening nodig hebt met een relatief lage rente zo laag als 2%? Wij bieden zakelijke leningen, persoonlijke leningen, hypotheken, autoleningen, studentenleningen, consolidatie van schulden leningen e.t.c. Het maakt niet uit uw credit score. We zijn gegarandeerd in het geven van financiële diensten aan onze talrijke klanten over de hele wereld. Met onze flexibele kredietverlening pakketten, kunnen leningen worden verwerkt en overgedragen aan de kredietnemer binnen de kortst mogelijke tijd, contact op met onze specialist voor advies en financiële planning als je een snelle lening nodig hebben. E-mail: cavertonhillfinance@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

  23. Hallo, ik ben de heer Jonathan Albert Mak, een onderhandse lening geldschieter die het leven geeft eenmalige kans leningen. Je moet een dringende lening om uw schulden te wissen, moet je een kapitaal lening nodig heeft voor uw bedrijf, u zijn goedgekeurd door banken en andere financiële instellingen verworpen, Noodzaak van een consolidatie lening of hypotheek, Student Loan, Autolening, Contract lening.? Zoek niet verder, want we zijn hier om al uw financiële problemen een ding van het verleden te maken. We lenen geld aan particulieren die behoefte hebben aan financiële steun, mensen die slecht krediet of geld nodig om rekeningen te betalen. Wij geven aan individuen op een laag niveau rente van 2%. Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat we maken betrouwbare en begunstigde bijstand en wij zullen u de lening aan te bieden. dank u, neem dan contact met ons vandaag op: jonathanalbertmak@gmail.com
    jonathanalbert88@outlook.com

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Vermijd fraude ****
    Geen vooruitbetaling BETROKKEN

    Hallo bieden wij International lening aan zowel particulieren als bedrijven wereldwijd. Onze rente bedraagt 3% per jaar.
    We geven lening van een bedrag van $ 2000 tot $ 30,000,000.00 voor juridische doeleinden.
    We hebben ook lening uit een lange periode van 1-25 jaar. Dus als u financiële hulp van welke aard dan nodig om dingen uit te zoeken, dit is het bedrijf dat u kunt vertrouwen en relais aan. Aanvragen is beschikbaar voor aanvragers die zijn 18 jaar en ouder.

    Contacteer ons vandaag voor al uw financiële behoeften.

    Beste wensen,
    Mr. Richy Scott.
    E-mail: Denationsloan@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  25. heb je nodig een echte lening voor zakelijke doeleinden of om uw schuld contactpersoon de heer Kellie Wilson betaalt nu voor een echte leningen via e-mail: jonnafinance@outlook.com

    BeantwoordenVerwijderen
  26. heb je nodig een echte lening voor zakelijke doeleinden of om uw schuld contactpersoon de heer Kellie Wilson betaalt nu voor een echte leningen via e-mail: Oceanicfinance113@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Bent u op zoek naar een echte lening ?? Heeft u behoefte aan een lening van welke aard dan ook en om welke reden ?? Bent u op zoek naar een nieuw huis te kopen en u een lening nodig ?? Op zoek naar kapitaal ?? We zijn eindelijk hier om te helpen als we bieden een betrouwbare leningen tegen slechts 2% rente. Geïnteresseerde leners zijn om nu contact met ons op (Freemanloanfinance@gmail.com), Freemanfinance.webs.com en krijg er leningen vandaag.

    Bedankt.
    Jamie Freeman
    E-mail: Freemanloanfinance@gmail.com, Freemanloans@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  28. We geven leningen voor diverse doeleinden. Wij bieden een minimale hoeveelheid 5.000,00 10 miljoen tegen een lage rente van 2% Periode: tot 25 jaar, afhankelijk van het geleende bedrag dat u nodig hebt. klanten nodig hebben over de leeftijd van 18. Deze lening transactie is 100% gegarandeerd voor serieuze klanten. Voor meer informatie over de lening kunt u contact met ons opnemen via e-mail: markusgreyloanfirm@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  29. We geven leningen voor diverse doeleinden. Wij bieden een minimale hoeveelheid 5.000,00 10 miljoen tegen een lage rente van 2% Periode: tot 25 jaar, afhankelijk van het geleende bedrag dat u nodig hebt. klanten nodig hebben over de leeftijd van 18. Deze lening transactie is 100% gegarandeerd voor serieuze klanten. Voor meer informatie over de lening kunt u contact met ons opnemen via e-mail: markusgreyloanfirm@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Ik wil de heer westhood van apexloans waarderen voor het geven van mij een lening. Ik heb zijn € 6000 opgelicht door verschillende oplichter. en ik een aanvraag voor een lening van apexloans en ik heb mijn lening. als u een legit leningen vandaag nodig aanmelden via e-mail: apexloans@yahoo.com

    BeantwoordenVerwijderen
  31. lENING AANBIEDING

    Goedendag heer / mevrouw,
    Het krijgen van een lening van Grayson Investments Company is 100% gegarandeerd en de legitimiteit van de transactie is 100% gegarandeerd. e-mail:
    graysonfinance@gmail.com of contact: +1 (219) 9909-186 Legitieme lening havealways Er was een groot probleem voor mensen met een financieel probleem en een oplossing nodig. Vraag krediet en zekerheden
    zijn soms klanten zijn altijd bezorgd over Bij het zoeken naar een lening van een legitieme geldschieter.
    Onze diensten omvatten het volgende in:
    Schuld consolidatie *
    tweede hypotheek *
    Zakelijke leningen *
    Persoonlijke leningen *
    International credits *
    Studiefinanciering *
    Family credit *
    Voor meer informatie ga naar lening te kopen, neem dan contact met ons op onmiddellijk te reageren op deze e-mail: graysonfinance@gmail.com of neem contact op +1 (219) 9909-186 Houd er rekening mee dat het krediet wordt uitgegeven in het bedrag van 3% rente, vriendelijk terug te krijgen om ons nu, als je geïnteresseerd bent.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Ben je in een slechte financiële situatie? Heb je een lening nodig? diensten die worden aangeboden zijn hieronder:

    Persoonlijke leningen
    Studiefinanciering
    zakelijke leningen
    Hypotheek
    Schuld aflossen
    medische leningen

    Onze diensten zijn snel en zeer betrouwbaar bent u verzekerd van het krijgen van uw lening zodra u van toepassing zijn, zijn leningen goedgekeurd binnen 30 minuten na het aanbrengen. Neem contact met ons op (Freemanloanfinance@gmail.com) en krijg je leningen vandaag.

    Bedankt,
    Jamie Freeman
    www.freemanfinance.webs.com

    BeantwoordenVerwijderen
  33. BETAALBARE lening aan te bieden zonder upfront kosten

    Hallo,

    Wat zijn uw financiële behoeften?
    We geven leningen van een minimum van $ 2.000,00 tot een maximum van $ 100,000,000.00 met comfortabele duur die varieert van 1 tot 30 jaar tegen een zeer gereduceerde rente van 3%.

    Heeft u een zakelijke lening nodig?
    Heeft u een persoonlijke lening nodig?
    Wilt u een auto te kopen?
    Wilt u herfinancieren?
    Heeft u een hypothecaire lening?

    Heeft u een enorme kapitaal nodig om te beginnen uw zakelijk voorstel of uitbreiding? Heb je verloren hoop en je denkt dat er geen uitweg, en uw financiële lasten blijft nog steeds?
    Aarzel dan niet om contact met ons op voor eventuele zakelijke samenwerking

    Neem contact met ons op via e-mail: constantloanfirm@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  34. BETAALBARE lening aan te bieden zonder upfront kosten

    Hallo,

    Wat zijn uw financiële behoeften?
    We geven leningen van een minimum van $ 2.000,00 tot een maximum van $ 100,000,000.00 met comfortabele duur die varieert van 1 tot 30 jaar tegen een zeer gereduceerde rente van 3%.

    Heeft u een zakelijke lening nodig?
    Heeft u een persoonlijke lening nodig?
    Wilt u een auto te kopen?
    Wilt u herfinancieren?
    Heeft u een hypothecaire lening?

    Heeft u een enorme kapitaal nodig om te beginnen uw zakelijk voorstel of uitbreiding? Heb je verloren hoop en je denkt dat er geen uitweg, en uw financiële lasten blijft nog steeds?
    Aarzel dan niet om contact met ons op voor eventuele zakelijke samenwerking

    Neem contact met ons op via e-mail: constantloanfirm@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  35. TESTIMONIO DE GARANTIZAR UN PRÉSTAMO DEL CREDITO DE SERVICIO PRUDENTE Y SECRETO, TAMBIÉN PUEDE SER UN PARTAKER DE ELLA!

    Hola cada uno, soy la señora Caro White por su nombre, un ciudadano de los EEUU. Inmediatamente quiero usar este medio para transmitir el testimonio de cómo el Señor me llevó al prestamista y verdadero préstamo Legit que ha cambiado mi vida de hierba a gracia, de un nivel de miseria a una mujer exitosa que ahora puede presumir de rico, Ricos y sanos sin estrés ni dificultades financieras. Hoy me consideran una mujer de honor. Después de meses de tratar de obtener un préstamo en Internet, no sirvió de nada y me pasó a caer en manos de estafas, que me timaron la suma de $ 2000. Y cuando esto sucede, yo estaba tan confundido y desesperado y rezando a Dios para que me ubique a un verdadero, legítimo y auténtico prestamista de préstamos en línea que no se añada a mis dolores. Así que decidí llamar a un amigo mío que recientemente obtuvo un préstamo en línea, discutimos sobre este tema y para nuestra conclusión me dijo acerca de un hombre llamado Sr. Deacon Francis Johnson, que es el CEO de FRANCIS JOHNSON EMPRESA EMPRENDA CORPORATIVA EN TODO EL MUNDO. Así que solicité un préstamo por la cantidad ($ 506,000.00), con una tasa de interés tan baja como 3% anual, y les di mi máximo corporación y cumplir con las instrucciones que me dio la Institución, y pronto, mi préstamo aprobado Fácilmente sin ningún tipo de estrés o retraso, y todos los preparativos que se hicieron con respecto a la transferencia de crédito y en menos de dos (2) días del préstamo depositado en mi cuenta bancaria. Mi pueblo lejano y cercano, ¿no es esto un gran testimonio? Esto ahora me hace creer que donde hay malas aún hay buenas y honestas. Por lo tanto, me gustaría aconsejarle que está ahí que quiere asegurar un préstamo real y genuino, por favor póngase en contacto con FRANCIS JOHNSON CORPORATIVE LOAN COMPANY a través de la siguiente dirección de correo electrónico: (Corporativeloancompany@gmail.com), siempre rezo para que Dios en el Cielo Para bendecirlo por las cosas buenas que ha hecho en mi vida. Una vez más, tenga cuidado al buscar un prestamista de préstamo en línea muchas son estafas! Una cosa que siempre digo a la gente es que la solicitud de un préstamo en esta institución, debe tener una buena fe y digno de confianza.

    Gracias y Dios te bendiga

          Firmado
    Sra. Caro White

    BeantwoordenVerwijderen
  36. GETUIGENIS verkrijgen van een lening van het behoedzaam en geheime dienst CREDIT, JE OOK KAN EEN deelachtig IT!

    Hallo een ieder, ik ben mevrouw Caro White op naam, een burger van de Verenigde Staten. Ik wil meteen om dit medium te gebruiken om de getuigenis van hoe de Heer mij heeft geleid tot de kredietgever en echte Legit lening die mijn leven van het gras is veranderd aan de genade, van een niveau van ellende om een ​​succesvolle vrouw, die nu kan bogen op een rijke uitgezonden, welvarend en gezond gelukkig leven zonder stress of financiële problemen. Vandaag ga ik nu beschouwd als een vrouw van eer. Na maanden van het proberen om een ​​lening te krijgen op het internet, het was tevergeefs en ik toevallig te vallen in de handen van oplichting, die mij de som van $ 2000 opgelicht. En wanneer dit gebeurt, ik was zo verward en wanhopig en bidden tot God om mij te vinden om een ​​echte, legit en echte lening kredietverstrekker online die niet zal toevoegen aan mijn pijnen. Dus besloot ik om een ​​vriend van mij die onlangs kreeg een lening online te bellen, we discussiëren over deze kwestie en voor onze conclusie vertelde hij me over een man genaamd Mr. Deacon Francis Johnson wie is de CEO van FRANCIS JOHNSON CORPORATIEVE lening bedrijf wereldwijd. Dus heb ik een aanvraag voor een lening voor het bedrag ($ 506,000.00), met een rente zo laag als 3% per jaar, en ik gaf ze mijn maximum corporatie en zich houden aan de instructies gegeven aan mij door de instelling, en al snel, mijn lening goedgekeurd gemakkelijk zonder stress of vertraging, en alle voorbereidingen die werden gemaakt met betrekking tot de overdracht van krediet en in minder dan twee (2) dagen van de lening gestort op mijn bankrekening. Mijn volk ver en dichtbij, is dit niet een geweldige getuigenis? Dit maakt me nu te geloven dat waar er slechte nog steeds zijn er goede en eerlijke degenen. Dus ik zou willen om u te adviseren die er die wil een echte en een echte lening, om te behagen contact FRANCIS JOHNSON CORPORATIEVE lening bedrijf via het volgende e-mailadres: (Corporativeloancompany@gmail.com), heb ik altijd bidden dat God in de hemel om hem te zegenen voor de goede dingen die hij in mijn leven heeft gedaan. Nogmaals, wees voorzichtig bij het zoeken naar een online lening kredietverstrekker velen zijn oplichting! Een ding dat ik altijd mensen vertellen is dat het aanvragen van een lening in deze instelling, moet u een volledig te goeder trouw en vertrouwen waardig te hebben.

    Dank u en God zegene

          Getekend
    Mevrouw Caro White

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Goede dag vrienden.

    Ben je nog op zoek naar een lening, en je bent door de banken afgewezen of bedrogen. Ik kreeg een onroerend goed lening van € 300.000 uit Senator Walter. hij is echt een goede en gerenommeerde geldschieter.

    Neem contact op met Senator Walter op; senatorrpwalter@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Goede dag,
    Bent u behoefte aan financiële hulp? Heeft u gedacht van het verkrijgen van
    een lening? Waarschijnlijk heb je naar beneden gedraaid door uw lokale banken in
    zoektocht van het krijgen van een lening. Zoek niet verder, we bieden momenteel
    lange en korte termijn leningen aan het grote publiek. Wij kunnen u helpen met
    een lening tegen een zeer lage rente van 2% .Email ons Nu
    kelvinsmithfunds@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Heeft u leningen voor het project, investeringen, persoonlijke leningen, zakelijke leningen, hypotheken, leningen voor studenten, consolidatie leningen en leningen voor diverse project nodig? voor degenen die wensen om een lening te krijgen van ons bedrijf moeten contact opnemen met ons vandaag op (ericfinancee@gmail.com of ericfinancee@outlook.com) en krijg je lening vandaag.

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Hallo ik ben de heer Jerry Carl de schuldeiser van particuliere leningen, en ik ben hier om uw dromen waar te maken om een lening te krijgen. Heb je een lening dringend nodig? Heb je een lening nodig om je schulden te betalen? Heb je een lening nodig voor uitbreiding van je bedrijf of start je eigen bedrijf? Wij zijn hier voor u met een lage rentevoet van 2% en u kunt een krediet krijgen van $ 5.000 tot $ 100.000.000.00 het maximale leningsbedrag en tot 30 jaar de looptijd . Neem dan contact met ons op via ons email adres jerrycarlloans@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Ik wil mev Westhood bedanken voor het geven van een lening aan mij, ik heb een getuigenis gevonden van hoe een vriend een lening heeft ontvangen van apexloans en ik heb een lening aangevraagd en mijn lening gekregen. Als u een dringende lening vandaag nodig hebt, vermijd internet scammers vandaag om legitieme leningen via e-mail aan te vragen; apexloans@yahoo.com

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Hallo,
    Heb je een dringende lening nodig ??? Bent u in schuld? Heb je slecht krediet? Heb je een lening geweigerd door banken, heb je een lening nodig om zelf een bedrijf te starten? We geven leningen aan aan Mensen ondanks hun slechte / slechte Credit scores. Wij geven zowel zakelijke als persoonlijke leningen uit met een lange en korte looptijd van uw keuze met een lage rentevoet van 2% per annulering voor particulieren, bedrijven. Onze leningsprogramma is snel en betrouwbaar, vandaag van toepassing en krijgt direct veld terug.Our Leningen zijn goed verzekerd, 100% gegarandeerd en klanten zijn maximale beveiliging verzekerd. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen via ons emailadres: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM) en ontvang vandaag uw lening.
    Mevrouw magret james MD / CEO
    E-mail: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Hallo,
    Heeft u een dringende lening nodig om uw schulden te wissen of heeft u een kapitaallening nodig om uw bedrijf te verbeteren?
    Ben je afgewezen door
    Banken en andere financiële agentschappen?
    Heb je bankgarantie nodig?
    Heb je een consolidatie lening of een hypotheek nodig?
    Zoek niet meer zoals wij hier zijn om al uw financiële problemen een ding van het verleden te maken. Wij lenen fondsen uit aan particulieren
    Die financiële hulp nodig hebben, die slecht krediet hebben of geld nodig hebben
    Betalen van facturen, om te investeren in zaken tegen een tarief van 2%. Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat we betrouwbare en begunstigde hulp verlenen en bereid zijn u een lening aan te bieden. Neem dan contact met ons op via e-mail: zenithloanlimited@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Heb je leningen nodig voor project, investering, persoonlijke leningen, zakelijke leningen, huisleningen, studie leningen, consolidatie leningen en leningen voor verschillende projecten? Voor degenen die een lening willen ontvangen van ons bedrijf, contacteer ons vandaag op (ericfinancee@gmail.com of ericfinancee@outlook.com) en ontvang vandaag uw lening.

    BeantwoordenVerwijderen
  45. We geven jaarlijks leningen aan voor 2% rente.

    Goedkeuring is snel; We rekenen geen kosten in rekening, waarvoor u een aanvraag aanvraagt. Wij kunnen zo goed als 40 miljoen euro goedkeuren en we accepteren ten minste een leningsbedrag van 15.000,00 euro; U kunt zowel zakelijke als persoonlijke leningen aanvragen; Met een 1-jarige periode voor zakelijke leningen.

    Voor vragen, stuur ons een mail op: ailesfunds@gmail.com of ailesfunds@yahoo.com

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Het krijgen van een legitieme lening is altijd een groot probleem geweest voor klanten die financieel probleem hebben en daar behoefte aan hebben. De kwestie van krediet en zekerheden is iets dat klanten altijd zorgen maken over het zoeken naar een lening van een legitieme kredietgever. Maar .. we hebben dat verschil gemaakt in de kredietverlenende industrie. Wij kunnen een lening regelen van $ 10.500. Tot $ 9500.000.000 zo laag als 2% rente Reageer onmiddellijk op deze email: kelvinsmithfunds@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Hallo,

    Solliciteer voor een snelle en handige lening om rekeningen af ​​te betalen en om een ​​nieuw financieel project te starten tegen de goedkoopste rentevoet van 2%. Contacteer ons vandaag via E-mail: stewartd887@gmail.com met het benodigde leningsbedrag. Onze minimale leningaanbod is € 5.000,00 tot € 50.000.000.00. Wij zijn gecertificeerd, geregistreerd en legitiem kredietverlener. U kunt ons vandaag contacteren als u geïnteresseerd bent in deze lening, contacteer ons voor meer informatie over het leningproces. Proces zoals de lening voorwaarden en hoe de lening zal worden overgedragen aan u. We hebben uw dringende reactie nodig als u geïnteresseerd bent.

    Vul het aanvraagformulier hieronder in en vul het formulier in.

    Uw naam:______________________
    Jouw adres:____________________
    Jouw land:____________________
    Je beroep:__________________
    Benodigde leningsbedrag: ______________
    Leningstijd: ____________________
    Maandinkomen:__________________
    Mobiel nummer:________________
    Heeft u een lening aangevraagd voor: ________________
    Als u eerder een lening heeft aangevraagd, waar u eerlijk behandeld bent? Waar ligt het bedrijf?

    Email: stewartd887@gmail.com
    Beste wensen
    De heer david walters

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Leningaanbod.
      Bent u op zoek naar een lening voor elk doel? Dan is hier een geweldige kans voor u. Wij bieden lening tegen een rentevoet van 3% voor beleggers in onroerend goed, ondernemers en persoonlijke lening. Neem contact met ons op voor meer informatie.
      Email: creditunion000@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Ik wil de heer.mike walters bedanken voor de lening van € 250.000,00 voor mijn leverchirurgie en laat ook de vriendin online de vertrouwde kredietverlener zien in de borggarantie. Om een ​​bezoek aan guarantee24loans@yahoo.com toe te passen

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Heb je een dringende financiele kredietlening nodig?
    * Zeer snelle en directe overschrijving naar uw bankrekening
    * Terugbetaling begint acht maanden nadat u het geld hebt gekregen
    bankrekening
    * Lage rentevoet van 2%
    * Langlopende terugbetaling (1-30 jaar) Lengte
    * Flexibele lening voorwaarden en maandelijkse betaling
    *. Hoe lang duurt het om te financieren? Na het indienen van de leningaanvraag
    U kunt een voorlopig antwoord van minder dan 24 uur verwachten
    Financiering in 72-96 uur na ontvangst van de informatie die ze nodig hebben
    van jou.

    Neem contact op met dit legitieme en gelicentieerde bedrijf, geautoriseerd
    Financiële hulp aan iedereen geven
    Voor meer informatie en lening aanvraagformulier

    Email: cashfirmarena@gmail.com


    Beste wensen
    Sir Joel Williams
    CASH FIRM LOAN COMPANY
    Directeur
    Tel: +601111850392
    Email: cashfirmarena@gmail.com
    Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Hallo

    Heb je een lening nodig van welke aard dan ook? Wij bieden alle soorten leningen tegen een lage rente van 2%

    Dus alsjeblieft, als u vandaag een lening nodig hebt, schrijf ons dan graag op charles_din@hotmail.com met de ingevulde informatie hieronder voor meer informatie:

    Voor-en achternaam:...
    Land: ....
    Verplicht bedrag: ...
    Looptijd: ....
    Telefoon: ....

    Gelieve te antwoorden op charles_din@hotmail.com voor meer informatie.
    De heer carls ding

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Ik wil mev Westhood bedanken voor het geven van een lening aan mij, ik heb een getuigenis gevonden van hoe een vriend een lening heeft ontvangen van apexloans en ik heb een lening aangevraagd en mijn lening gekregen. Als u een dringende lening vandaag nodig hebt, vermijd internetfraude vandaag de dag om legitieme leningen via e-mail aan te vragen; apexloans@yahoo.com

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Goedendag iedereen!!!
    Ik ben Luis Roland Ik wil mijn getuigenis delen met iedereen die op zoek bent naar een echte en betrouwbare leninglener om hun leningen te krijgen. Enkele maanden geleden leed mijn bedrijf een groot verlies dat ik het niet kon helpen. Ik was op de rand van het verlies van mijn huis en mijn bedrijf door slechte krediet en onbetaalde schulden. Ik werd zo wanhopig dat ik niet wist wat ik moest doen om de situatie op te slaan, ik kon geen lening krijgen van banken en andere financiële instellingen door mijn slechte kredietverlening. Dan ben ik aan het zoeken naar leningen online, waar ik € 8.000 van drie (3) verschillende kredietverstrekkers kreeg. Op een dag was mijn vrouw door het internet, en zag zo veel getuigenissen over dit geweldige bedrijf, GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD (ginamorganloancompany@gmail.com). Mijn vrouw vertelde me over het bedrijf, maar ik was nooit geïnteresseerd vanwege mijn eerdere ervaringen, maar onbekend voor mij dat mijn vrouw een lening heeft aangevraagd van € 86.000. In minder dan 24 uur kreeg ik een bericht dat het bedrijf mijn rekening met het leningsbedrag heeft gecrediteerd. Ik heb nu meer dan ooit mijn bedrijf terug in productie en mijn schulden zijn opgelost. U kunt ook contact opnemen met het bedrijf via haar email: ginamorganloancompany@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Ik ben de heer Megan Moore, spijt me dat ik net stuurde u een e-mail zonder uw
    aanmelding Ik ben gewoon een business man. Ik bied lening aan die lening nodig
    en bereid zijn om me terug te betalen .. Als je een lening doen email me maar als je weet
    je hebt geen vriend bereid om een lening te krijgen vertel hem om contact me.I bedoel
    Kopieer mijn e-mail niet beantwoorden niet Klik hier voor meer oke. Via ... E-mail:
    misssssctynn@gmail.com
    Volledige naam :............
    Sex :.............
    Telefoon :................
    Land :..................
    Contact Adres :............
    Lening Duur :.............
    Maandinkomen ............
    Bedrag nodig is als Lening :..........
    Heeft u vóór toegepast ?...........
    Het enige wat u hoeft te doen is mijn adres te kopiëren en antwoord mij met het
    misssssctynn@gmail.com
    Megan Moore
    Lening Processing Officer

    Beantwoorden

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Heb je een dringende financiele kredietlening nodig?
    * Zeer snelle en directe overschrijving naar uw bankrekening
    * Terugbetaling begint acht maanden nadat u het geld hebt gekregen
    bankrekening
    * Lage rentevoet van 2%
    * Langlopende terugbetaling (1-30 jaar) Lengte
    * Flexibele lening voorwaarden en maandelijkse betaling
    *. Hoe lang duurt het om te financieren? Na het indienen van de leningaanvraag
    U kunt een voorlopig antwoord van minder dan 24 uur verwachten
    Financiering in 72-96 uur na ontvangst van de informatie die ze nodig hebben
    van jou.

    Neem contact op met dit legitieme en gelicentieerde bedrijf, geautoriseerd
    Financiële hulp aan iedereen geven
    Voor meer informatie en lening aanvraagformulier

    Email: cashfirmarena@gmail.com


    Beste wensen
    Sir Joel Williams
    CASH FIRM LOAN COMPANY
    Directeur
    Tel: +601111850392
    Email: cashfirmarena@gmail.com
    Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

    BeantwoordenVerwijderen




  57. GOOD DAY

    are you looking for financial help? did you need a loan to clear off debt, buy an apartment, buy a car,
    to startup a businness, student loan, to raise up your company or personal loan, we offer loan in difference
    amount and currency e.g pounds, us dollar, euro e.t.c interested person should conttact us with this e-mail
    address; richardpeterson706@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Vriendelijk contact opnemen met deze e-mail nu heeft u dringend een lening nodig die u en uw familie kan onderhouden, ik heb ook mijn lening van zijn bedrijf ontvangen, deze man genaamd Andrew Scott kan u helpen zoals u dat nodig hebt. Contacteer hem nu op Andrewloanfirm800@hotmail.com. Bedankt voor uw lezing Mijn naam is jenifer david

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Ik wil mev Westhood bedanken voor het geven van een lening aan mij, ik heb een getuigenis gevonden van hoe een vriend een lening heeft ontvangen van apexloans en ik heb een lening aangevraagd en mijn lening gekregen. Als u een dringende lening vandaag nodig hebt, vermijd internetfraudeurs vandaag om legitieme leningen via e-mail aan te vragen; apexloans@yahoo.com

    BeantwoordenVerwijderen
  60. JOHNSON LOAN COMPANY'e hoş geldiniz Seninle iletişime geçmenin başka bir yolu yok
    Ve bu yüzden sana bir mail olduđunu umarak posta gönderiyorum
    İş ilişkisi doğar. Aynı zamanda bunun için özür dilerim
    Maalesef bu posta size neden olabilir. Dikkatini çekmek istiyorum
    Aslında size belirli bir kredi vereceğim:
    5000 avro, 1.000.000 avroya kadar 10 yılda (tartışılmak üzere)% 2 oranında ödenebilir
    Yıllık faiz oranı, kredimizin tümü için 3 iş günü sürebilir
    Tanınan
    Dünya genelindeki müşteriler.
    Bir kredi açmalısınız, size yardımcı olabileceğim alanlara dikkat edin:
    * Finansman
    * Gayrimenkul kredileri
    * Yatırım kredileri
    * Otomatik hazır
    * Borç konsolidasyonu
    * Kredi limiti
    * İkinci ipotek
    * Kredinin edinilmesi
    * Kişisel krediler
    Bankaya yapışmışsın ve bankalardan fayda görmüyorsun ya da
    Daha iyisin
    Bir projeye ve finansmana, kötü kredi veya paraya ihtiyacınız var
    Fatura ödemeleri, işe yatırım yapmak için para.
    Yani bir krediye ihtiyacınız varsa, benimle iletişime geçmekten çekinmeyin
    Şartlar ve koşullar hakkında daha fazla bilgi için. Ile doğrudan irtibat kurun
    Johnsonwilliamsloanfirm788@gmail.com adresinden bize e-posta gönderin

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Ik wil mev Westhood bedanken voor het geven van een lening aan mij, ik heb een getuigenis gevonden van hoe een vriend een lening heeft ontvangen van apexloans en ik heb een lening aangevraagd en mijn lening gekregen. Als u een dringende lening vandaag nodig hebt, vermijd internetfraudeurs vandaag om legitieme leningen via e-mail aan te vragen; apexloans@yahoo.com

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Contacteer deze e-mail als u nu een dringende lening nodig hebt collins_jamesfinance555@hotmail.com of whatsapp +2349056716289. Hij zal een glimlach op je gezicht zetten.

    Ben Jeremy Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Hallo allemaal,

    Ik ben een particuliere geldschieter, bied ik lening tegen 2% is dit een legitiem bedrijf met kosten en het verschil we zijn klaar om u te helpen in een financieel probleem dat jullie wij bieden alle soorten van de lening, dus als je geïnteresseerd bent in deze lening bieden vriendelijk contact met ons op onze e-mail: (anggadiman1@gmail.com)

    Bieden ook de follow gegevens in, zodat we kunnen doorgaan met de lening Onmiddellijk.

    naam:
    Benodigd
    duur:
    land:
    Doel van de lening:
    Maandelijks inkomen:
    Telefoonnummer:

    Neem contact met ons met de bovenstaande gegevens op onze e-mail: anggadiman1@gmail.com

    Groeten aan u allen......

    BeantwoordenVerwijderen
  64. HOW MIKE LARRY LOAN FIRM GRANTED ME A BUSINESS LOAN!!!
    Hello everyone, I am Evans Torttor from USA and want to use this medium to express gratitude to MIKE LARRY for fulfilling his promise by granting me a loan, i was stuck in a financial situation and needed to refinance and pay my bills as well as start up a Business. I tried seeking for loans from various loan firms both private and corporate organizations but never succeeded and most banks declined my credit request. But as God would have it, i was introduced by a friend named Esther to MIKE LARRY LOAN FIRM and undergone the due process of obtaining a loan from the company, to my greatest surprise within 48hrs just like my friend Esther said, i was also granted a loan of $387,000.00 USD; So my advise to everyone who desires a loan, "if you must contact any firm with reference to securing a loan online with low interest rate of 3% and better repayment plans/schedule, please contact MIKE LARRY LOAN FIRM. Besides, he doesn't know that am doing this but due to the joy in me, i'm so happy and wish to let people know more about this great company whom truly give out loans, it is my prayer that GOD should bless them more as they put smiles on peoples faces. You can contact them via email on {mikelarryloanfirmworldwide@yahoo.com}

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Heb je een snelle lening nodig? Ik kan u helpen binnen 48 uur een lening te krijgen. E-mail: bishopf21loan@gmail.com

    Ik verstrekt een lening van minimaal 5000 euro naar meer dan 800 miljoen euro.
    Ik bied verschillende soorten lening aan. Welk soort lening heb je nodig?

    (1) zakelijke lening --- voor winkelbezitters, detailhandelaren en groothandelaren

    (2) Grote Bedrijfsleningen --- Voor LLC en Industrie

    (3) Hypothecaire leningen --- kopen van een huis of renovatie van een huis

    (4) Landbouwlening --- Lening voor boerenbezitters

    (5) Auto lening --- Voertuiglening

    (6) Gezondheidslening --- voor medische werkzaamheden

    (7) Schuld Consolidatie Lening --- De oude lening terug te betalen

    (8.) persoonlijke leningen --- leningen voor persoonlijke behoeften

    Ik kan u helpen met een lening. E-mail: bishopf21loan@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Ik wil mev Westhood bedanken voor het geven van een lening aan mij, ik heb een getuigenis gevonden van hoe een vriend een lening heeft ontvangen van apexloans en ik heb een lening aangevraagd en mijn lening gekregen. Als u een dringende lening vandaag nodig hebt, vermijd internetfraudeurs vandaag om legitieme leningen via e-mail aan te vragen; apexloans@yahoo.com

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Hallo,
    Dit is om het grote publiek te informeren dat de heer Daniel John, een particuliere kredietlener, een financiële kans heeft voor iedereen die financiële hulp nodig heeft. Wij verstrekken leningen tegen 2% rentevoet aan particulieren, bedrijven en bedrijven op een duidelijke en begrijpelijke voorwaarden. Neem contact met ons op via e-mail, zodat wij u onze loonvoorwaarden kunnen aanbieden bij danieljohnhome@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Hallo allemaal,

    Ik ben een particuliere kredietverlener, ik bied een lening aan op 2%. Dit is een legitiem bedrijf met eer en verschil. Wij zijn klaar om u te helpen bij een financieel probleem dat u ons biedt, alle soorten lening, dus als u geïnteresseerd bent in deze leningaanbod Neem gerust contact met ons op via onze email: (anggadiman1@gmail.com)

    Geef ook de volgende details, zodat we met de lening onmiddellijk kunnen doorgaan.

    Naam:
    Bedrag nodig:
    Looptijd:
    land:
    Doel van de lening:
    Maandinkomen:
    Telefoonnummer:

    Neem contact met ons op met de bovenstaande gegevens op onze email: anggadiman1@gmail.com

    Groeten aan jullie allemaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Heb je een dringende lening nodig om zaken, schuldenlasten te starten? Koop een auto of een huis? Als ja, maak je geen zorgen meer, want we bieden allerlei leningen tegen een lage en betaalbare rentevoet van 2%, zonder zekerheid en zonder kredietcontrole. Krijg terug naar ons als u een lening nodig hebt, stuur alstublieft email mij nu via: kelvinsmithfunds@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

  70. Bent u een zakenman of vrouw? Ben je in enige financiële stress of doe
    Heb je geld nodig om je eigen bedrijf te starten? Heb je nodig om te regelen
    Uw schuldlening of uw rekeningen afrekenen of een goed bedrijf starten? Doe je
    Heb een lage credit score en je vindt het moeilijk om een lening te verkrijgen
    Van lokale banken en andere financiële instellingen? Heb je een lening nodig of
    Voor om het even welke reden contact ons vandaag voor meer details op
    Markjoeloanhome@gmail.com Geef ons alsjeblieft het volgende
    Informatie indien geïnteresseerd.

    1) Volledige naam: .........
    2) Geslacht: .........
    3) Leningbedrag nodig: .........
    4) Leningstijd: .........
    5) Land: .........
    6) Huisadres: .........
    7) Mobiel nummer: .........
    Bedankt en vriendelijke groeten.

    Dhr

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Goede dag,

      Wij zijn een legitieme, gerenommeerde regering geregistreerde geldlener. Wij zijn een bedrijf dat financiële hulp biedt. Wij lenen geld uit aan particulieren die behoefte hebben aan financiële bijstand, die een slecht kredietrecord hebben of geld nodig hebben om rekeningen te betalen, om te investeren in zaken. Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat we betrouwbare begunstigde hulp verlenen, want ik zal u graag een lening aanbieden met 2%, dus niet aarzelen om een ​​lening aan te vragen, omdat wij u het beste van onze dienstverlening zullen bieden.

    Geleverde diensten omvatten *
    Herfinancieren *
    Verbouwing*
    Beleggingsleningen *
    Auto Leningen *
    Schuld Consolidatie *
    Kredietlijn *
    Tweede Hypotheek *
    Bedrijfsleningen *
    Persoonlijke leningen *
    Internationale leningen.
     
    BELANGRIJKE INFORMATIE:
     
    Voor-en achternaam:
    Geslacht:
    Burgerlijke staat:
    Adres:
    Postcode / Plaats:
    land:
    Geboortedatum :
    financiering:
    Verplicht bedrag:
    Leninglengte:
    Salaris / jaarinkomen:
    Beroep:
    Het doel van de lening:
    Telefoon:
    Fax:
     

    Motto: Wij bieden onze klanten een veilig krediet- en garantieprogramma
    zal ontvangen.

    Beste wensen.

    De heer Daniel / MD /

    Contact email: Danielwallsloancompany@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Hallo vrienden,

    Heb je dringende lening nodig? Lenen in dit bedrijf is een dynamische kans in het leven, wij bieden lening tegen 2% tarief, contacteer ons op dit e-mailadres; {Jamie.dimon_kredit@hotmail.com} en in God vertrouwen we omdat we goed in leningen geven aan mensen die ernaar streven; En we vertragen geen transactie die we altijd op de aandacht van onze klanten hebben, en wij geven hen ook de beste prioriteit die zij allemaal van ons nodig hebben of willen. Wij bieden zakelijke leningen, auto leningen, govt leningen en facturen betalen, indien geïnteresseerd Krijg nu terug om uw eigen lening nu aan te vragen, {jamie.dimon_kredit@hotmail.com}

    LENING AANSOEKVORM VUL EN TERUGBETALING.

    (1) Volledige naam:
    (2):
    (3) Adres:
    (4) Provincie:
    (5) GECENSUREERD:
    (6) Burgerlijke staat:
    (7) Naaste familie:
    (8) Beroep:
    (9) Mobiele telefoonnummer:
    (10) Momenteel positie in plaats van werk:
    (11) Maandelijks inkomen:
    (12) benodigd leningbedrag:
    (13) Looptijd:
    (14) Doel van de lening:
    (15) Heb je eerder toegepast ?:
    (16) Begrijp je Engels ?:

    Naam: Jamie Dimon
    Bedrijfs email: jamie.dimon_kredit@hotmail.com

    Beste wensen

    Meneer jamie /DIRECTEUR/

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Hallo mensen ,

    Ik wil met u de getuigenis delen van hoe ik mijn lening heb gekregen.
    Ik heb ervaring met de kwaliteit van de dienstverlening, met deze kredietverlener MEGAN FUNDING INC, die mij echt heeft geholpen mijn medische facturen te betalen toen ik in geld durfde omdat ik een weduwe ben.

    Een vriend van mij heeft mij ook aan hen geleid. Toen ik op dit moment een grote operatie wilde doen en ik op dat moment geen geld had, kwamen ze tot mijn redding en in minder dan 48 uur werd de som van 50.000 euro overgemaakt naar uw account.
    Maar om de waarheid te zeggen, was ik in het begin zenuwachtig maar toen ik moed oproepde en hun leningsbeleid volgen met mijn vriendenadvies,
    Op het einde vond ik mezelf aan het glimlachen.
    Als niet voor deze geldschieter, zou ik misschien nu al dood zijn geweest.
    Ik heb zelfs een andere lening van hen begonnen mijn bedrijf na mijn herstel, dat ik nu ook terugbetaal.
    Mijn enige advies is nu dat elk lichaam dat echt behoefte heeft aan een lening, contact opneemt met hun e-mail via: misssssctynn@gmail.com en een lening van hen krijgen.

    De groeten

    Sarah Van Dolf

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Goede dag,

    Bent u in een soort financiele leningprobleem? Of heb je een snelle lening nodig om je debet te herstellen en terug te keren naar het bedrijfsleven tegen een lage rentevoet van 2%? Als ja, neem dan contact met ons op via ons email hieronder: exxonmobil191@outlook.com

    Lening aanvraag details hieronder:

    1) Volledige namen: ............
    2) Geslacht: .................
    3) Leeftijd: ........................
    4): .................
    5) Telefoonnummer: ........
    6) Beroep: ..............
    7) Maandelijks inkomen: ......
    8) benodigd leningbedrag: .....
    9) Looptijd: ...............
    10) Doel van de lening: ...........

    Bedankt.

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Heb je een dringende financiele kredietlening nodig?
    * Zeer snelle en directe overschrijving naar uw bankrekening
    * Terugbetaling begint acht maanden nadat u het geld hebt gekregen
    bankrekening
    * Lage rentevoet van 2%
    * Langlopende terugbetaling (1-30 jaar) Lengte
    * Flexibele lening voorwaarden en maandelijkse betaling
    *. Hoe lang duurt het om te financieren? Na het indienen van de leningaanvraag
    U kunt een voorlopig antwoord van minder dan 24 uur verwachten
    Financiering in 72-96 uur na ontvangst van de informatie die ze nodig hebben
    van jou.

    Neem contact op met dit legitieme en gelicentieerde bedrijf, geautoriseerd
    Financiële hulp aan iedereen geven
    Voor meer informatie en lening aanvraagformulier

    Email: cashfirmarena@gmail.com


    Beste wensen
    Sir Joel Williams
    CASH FIRM LOAN COMPANY
    Directeur
    Tel: +601111850392
    Email: cashfirmarena@gmail.com
    Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

    BeantwoordenVerwijderen
  76. GOED NIEUWS;
    Zoekt u financiële steun? Dringend een lening nodig om te betalen
    Uw rekeningen of schulden? Dit is de kans die u zoekt. Wij bieden alles aan
    Soorten leningen, zoals bedrijfsleningen, auto leningen, venture
    Kapitaal, huisvestingsleningen, studieleningen of een lening van uw keuze op 2%
    Rente. Geïnteresseerde personen dienen ons te contacteren met deze e-mail
    Adres: pedroazevedo532@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Heb je een dringende lening nodig om je rekeningen te betalen?
    Hallo Heeft u een lening geweigerd door een nep Loan Company, heeft u een dringend lening nodig om uw rekeningen te betalen? Heeft u onbeveiligde leningen nodig? Bent u op zoek naar een zakelijke lening? Persoonlijke lening, huislening, autolening, studentenlening, schuldconsolidatie lening, risicokapitaal, enz. ... We hebben een financiele kans op leningen aan bedrijven en particulieren geopend in een lage en betaalbare rentevoet van 3% rentevoet. Als u geïnteresseerd bent in een onopgeloste lening? Neem contact met ons op via e-mail: christiancreditloancompany5@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Heb je een dringende financiele kredietlening nodig?
    * Zeer snelle en directe overschrijving naar uw bankrekening
    * Terugbetaling begint acht maanden nadat u het geld hebt gekregen
    bankrekening
    * Lage rentevoet van 2%
    * Langlopende terugbetaling (1-30 jaar) Lengte
    * Flexibele lening voorwaarden en maandelijkse betaling
    *. Hoe lang duurt het om te financieren? Na het indienen van de leningaanvraag
    U kunt een voorlopig antwoord van minder dan 24 uur verwachten
    financiering in 72-96 uur na ontvangst van de informatie die ze nodig hebben
    van jou.

    Neem contact op met dit legitieme en gelicentieerde bedrijf, geautoriseerd
    Financiële hulp aan iedereen geven
    Voor meer informatie en lening aanvraagformulier

    Email: cashfirmarena@gmail.com


    Beste wensen
    Sir Joel Williams
    CASH FIRM LOAN COMPANY
    Directeur
    Tel: +601111850392
    Email: cashfirmarena@gmail.com
    Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Goedendag iedereen,
    Wij zijn een christelijke organisatie die is gevormd om mensen te helpen in hulpbehoeften, zoals financiële hulp. Dus als u door financiële moeilijkheden gaat of bent u in een financieel puinhoop, en u heeft geld nodig om uw eigen bedrijf te starten of heeft u een lening nodig uw schuld vereffen of uw rekeningen afrekenen, een fijn bedrijf starten of moeilijk vinden om een ​​kapitaallening te verkrijgen van lokale banken, contacteer ons vandaag via email stephenroland81@gmail.com. want de bijbel zegt: "" Lukas 11:10 Iedereen die vraagt ​​ontvangt; hij die zoekt, vindt; en tegen hem die klopt, zal de deur geopend worden. "Laat deze gelegenheid niet doorgeven door, omdat Jezus hetzelfde is, gisteren, vandaag en voor altijd meer. Dit is voor een serieuze geest en God die mensen bevreest.
    via email stephenroland81@gmail.com.

    Onze diensten omvatten de volgende:
    Schuldconsolidatie
    Tweede Hypotheek
    Bedrijfsleningen
    Persoonlijke leningen
    Internationale leningen
    Lening voor elk soort
    Familie lening goede dag iedereen,
    Wij zijn een christelijke organisatie die is gevormd om mensen te helpen in hulpbehoeften, zoals financiële hulp. Dus als u door financiële moeilijkheden gaat of bent u in een financieel puinhoop, en u heeft geld nodig om uw eigen bedrijf te starten of heeft u een lening nodig uw schuld vereffen of uw rekeningen afrekenen, een fijn bedrijf starten of moeilijk vinden om een ​​kapitaallening te verkrijgen van lokale banken, contacteer ons vandaag via email stephenroland81@gmail.com. want de bijbel zegt: "" Lukas 11:10 Iedereen die vraagt ​​ontvangt; hij die zoekt, vindt; en tegen hem die klopt, zal de deur geopend worden. "Laat deze gelegenheid niet doorgeven door, omdat Jezus hetzelfde is, gisteren, vandaag en voor altijd meer. Dit is voor een serieuze geest en God die mensen bevreest.
    via email stephenroland81@gmail.com.

    Onze diensten omvatten de volgende:
    Schuldconsolidatie
    Tweede Hypotheek
    Bedrijfsleningen
    Persoonlijke leningen
    Internationale leningen
    Lening voor elk soort
    Familie lening
    ENZ

    Aanvraagformulier voor een lening:

    * Naam van de aanvrager:
    * Adres:
    * Stad:
    * Staat:
    * Land:
    * Geslacht:
    * Burgerlijke staat:
    * Leeftijd:
    * Beroep:
    * Inkomenspercentage:
    * Tel:
    * Mobiel:
    * Aangevraagde hoeveelheid:
    * Lening Duur:
    * Doel van de lening:
    * Heb je al eerder een lening aangevraagd?
    * Zo ja; Naam van bedrijf & locatie:

    WERKGELEGENHEID:

    * Werkplaats:
    * Adres:
    * Telefoonnummer:

    Lening Officer.

    Maandag-Zaterdag: 7:30 tot 6:30 uur {Behandelingstijd}.
    Zondag: 12: 00-18: 30 uur {Behandelingstijd}
    Na het indienen van de Leningaanvraag, kunt u een voorlopig antwoord van minder dan 24 uur verwachten en binnen 72-96 uur ontvangen van de ontvangen informatie van u.

    stephenroland81@gmail.com

    stephenroland81@gmail.com
    In afwachting van uw snelle reactie.
    ENZ

    Aanvraagformulier voor een lening:

    * Naam van de aanvrager:
    * Adres:
    * Stad:
    * Staat:
    * Land:
    * Geslacht:
    * Burgerlijke staat:
    * Leeftijd:
    * Beroep:
    * Inkomenspercentage:
    * Tel:
    * Mobiel:
    * Aangevraagde hoeveelheid:
    * Lening Duur:
    * Doel van de lening:
    * Heb je al eerder een lening aangevraagd?
    * Zo ja; Naam van bedrijf & locatie:

    WERKGELEGENHEID:

    * Werkplaats:
    * Adres:
    * Telefoonnummer:

    Lening Officer.

    Maandag-Zaterdag: 7:30 tot 6:30 uur {Behandelingstijd}.
    Zondag: 12: 00-18: 30 uur {Behandelingstijd}
    Na het indienen van de Leningaanvraag, kunt u een voorlopig antwoord van minder dan 24 uur verwachten en binnen 72-96 uur ontvangen van de ontvangen informatie van u.

    stephenroland81@gmail.com


    In afwachting van uw snelle reactie.

    BeantwoordenVerwijderen
  80. lening! lening!! lening!!!
    Bent u op zoek naar een gerenommeerde en geaccrediteerde particuliere lening bedrijf die leningen voor levenslange kans biedt. Wij bieden alle soorten leningen op een zeer snelle en eenvoudige manier, persoonlijke leningen, auto leningen, hypothecaire leningen, studie leningen, zakelijke leningen, beleggingsleningen, schuldconsolidatie en nog veel meer. Ben je afgewezen door banken en andere financiële instellingen? Heb je een consolidatie lening of een hypotheek nodig? Kijk niet meer alsof we hier zijn om al uw financiële problemen een ding van het verleden te maken. Wij lenen geld aan particulieren en bedrijven die financiële hulp nodig hebben op een tarief van 2%. Geen socialezekerheidsnummer vereist en geen credit check vereist, 100% gegarandeerd. Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat wij betrouwbare en ondersteunende hulp bieden en wij bieden u graag een lening aan.
    Stuur dan een email naar: (amandaafredoloan42@gmail.com) om een lening aan te vragen.

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Goede dag

    Bent u in een soort financiele leningprobleem? of om terug te keren naar het bedrijfsleven tegen een lage rente van 2%? Zo ja, neem dan contact met ons op via email: exxonmobil191@outlook.com

    Lening aanvraag details hieronder:

    1) Volledige namen: ............
    2) Geslacht: .................
    3) Leeftijd: ........................
    4) Land: .................
    5) Telefoonnummer: ........
    6) Beroep: ..............
    7) Maandelijks inkomen: ......
    8) benodigde leningsbedrag: .....
    9) Looptijd: ...............
    10) Doel van de lening: ...........

    dank

    BeantwoordenVerwijderen

  82. Hallo

    Heb je wat credit of financiering nodig? Niet terug betaald door de bank? Heeft u een betaalde rekening of schuld? We hebben een goed terugbetalingss chema met een lage rente van 2%. Voor meer informatie kunt u ons direct contact opnemen op het volgende adres: REMY.CREDIT111@gmail.com,

    Voornaam:...... .....
    Achternaam:.... .......
    Land: .............
    Staat:......... ......
    Bedrag:........ ......
    Leningstijd: .......
    Telefoonnummer:........

    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,
    Bedrijfsnaam: REMY.FINK CREDIT
    Bedrijfs email adres: [REMY.CREDIT111@gmail.com]
    Bedrijf NMLS ID: 517219
    Ik wens u allen het beste,
    REMY.FINK ...

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Getuigenis over hoe ik mijn Lening van fundingloanplc@yahoo.com heb gekregen ...

    Ik ben Isabella Tyson vanaf 1910 N Halsted St Unit 3, Chicago IL60614 USA ,, Ik heb de afgelopen maanden op zoek gegaan naar een echt leningbedrijf en alles wat ik kreeg, was een hoop scams die me ertoe hebben vertrouwd te maken en op het einde van de dag nam mijn geld zonder iets terug te betalen, alle hoop was verloren, ik werd verward en gefrustreerd, ik vind het erg moeilijk om mijn familie te voeden en beloofde nooit iets te maken hebben met leningbedrijven op internet en ging om hulp vragen van een zeer goede vriend die ik al mijn ervaring met online bedrijven verklaarde en zei dat hij mij kan helpen dat hij weet van een Godsent en bekend bedrijf, genaamd FUNDING CIRCLE PLC, hij verklaarde dat hij gewoon een lening van hen had, hoewel ik nog steeds erg was onzeker over dit bedrijf als gevolg van mijn ervaring, maar ik heb besloten om het te proberen en te doen zoals ik door mijn vriend was aangestuurd en toegepast. Ik geloofde nooit, maar ik probeerde en tot mijn grootste verbazing kreeg ik mijn lening op mijn bankrekening binnen 24 uren, ik kon het niet geloven dat ik zou weer financieel op mijn voet staan. Ik ben blij dat ik het risico heb genomen en om de lening heeft aangevraagd en vandaag bedank ik God dat dergelijke lening bedrijven nog steeds bestaan en beloven het goed nieuws te delen aan mensen die financiele hulp nodig hebben, omdat het bedrag van oplichting op internet is Wordt erg serieus en ik wil niet dat mensen slachtoffer worden als we nog echte en Godsent kredietverstrekkers hebben. U kunt contact opnemen met dit Godsent Company via de informatie zoals vermeld en deelnemen aan dit grote getuigenis. Email: fundingloanplc@yahoo. com OF Bel / Tekst +14067326622 bedankt

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Heb je een lening nodig? Als ja, kom terug met onderstaande gegevens als volgt. Wij bieden lening aan met 3% rentevoet. Geïnteresseerde aanvragers moeten vriendelijk contact opnemen met (rosehelpfunds@gmail.com) met onderstaande informatie.

    Krijg terug met voor lening aanvraag.

    Je volledige naam:
    Adres:
    Staat:
    land:
    Leenbedrag:
    Lening duur:
    Doel van de lening:
    Maandinkomen:
    Mobiel nummer:

    Wij verwachten deze informatie snel en zo om u van dienst te zijn.
    Mevrouw rose walter
    rosehelpfunds@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Op zoek naar een lening? U heeft de juiste plaats voor uw lening oplossingen hier! globaal
    Financiering verleent alleen leningen aan particulieren en particulieren met lage en
    betaalbare rentevoet van 2% Neem contact met ons op via e-mail nu via:
    christiancreditloancompany5@gmail.com

    IDENTIFICATIE VAN AANSOEKER:

    1) volledige naam:
    2) Land:
    3) adres: a
    4) Voorwaarde:
    5) Geslacht:
    6) FAMILIE STAAT:
    7) beroep:
    8) telefoon:
    9) huidige positie in de baan:
    10) maandelijks inkomen:
    11) benodigde leningsbedrag:
    12) Lening duur:
    13) doel van de lening:
    14) religie:
    15) moet eerder worden toegepast;
    16) geboortedatum;
    dank

    Christelijke lawrence
    christiancreditloancompany5@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  89. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  90. Wij bieden dringende lening hier al het probleem met betrekking tot de loan is opgelost tussen een korte periode met een lage rente van 3% en de duur van meer dan 20 jaar waar wacht u nu op en pas uw probleem op of start een bedrijf met Lening betalen van verschillende facturen mail ons nu op jameshenryloancompany40@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  91. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  92. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  93. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  94. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  95. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  96. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  97. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  98. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  99. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  100. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  101. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  102. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  103. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  104. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  105. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  106. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  107. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  108. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  109. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen