donderdag 14 september 2023

Boodschappen Augustus 2023

 27 juli Boni Supermarkt; €42,86 Ik moest veel kruiden kopen omdat diegene die ik vaak gebruikt vrijwel op waren en dat tikt aan. Ook had ik een aantal nieuwe recepten die ik uit wilde proberen en daar zat wat duur vlees bij. Het bedrag was dan ook hoger dan normaal.

4 augustus Boni Supermarkt:€35,18 Ik nam normaal gesproken altijd Al.pro 0% griekse yoghurt maar daar is de prijs ineens door het dak geschoten van €1,87 (dat was al hoger dan 'normaal') naar €2,07 Dat werd mij te gortig, op zoek naar een vervanger dan maar kwark. Veel groenten en een aanbieding van penne bio volkoren dus daar een aantal pakken van ingeslagen. 

10 augustus Boni Supermarkt; €30,45 Ik besloot niet al te veel in te slaan omdat mijn vakantie de week erop zou ingaan en ik dan meestal ergens uit ga lunchen waardoor ik vrijwel niet s'avonds hoef te koken. Het bedrag was dan ook wat minder dan normaal. Echter was er wel een aanbieding met diepvriesfruit dus dat dan weer wel ingeslagen 4 pakjes zodat ik weer even vooruit kan. Ik gebruik het diepvriesfruit meestal voor een tofu smoothie. Tofu zul je zeggen ja, tofu. Je gooit wat tofu, diepvriesfruit, honing en heel iets havermout in blender en je hebt een heerlijk ontbijt. Mijn favoriet is ananas (en ik lust normaal geen ananas)  Ook mango is heerlijk in de tofu smoothie. 

18 augustus Boni Supermarkt: €33,88 Dit keer geen rare dingen maar omdat het mijn vakantie was en ik dus niet al te veel thuis zou zijn was het bedrag ook niet extreem. Ik kocht wat rad.ler bier en ik had wat iced coffee's. 

Totaal bedrag maand augustus €142,37

Geen opmerkingen:

Een reactie posten