maandag 30 september 2019

Aanhouder wint!

Ik heb het al verteld mijn auto is weer beschadigd door een andere automobilist. Dit gebeurde eind augustus. De chauffeur werd onwel achter het stuur en ramde mijn auto. Snel even telefoonnummers uitgewisseld en dat was het omdat de ambulance onderweg was.

Ik vond het op dat moment niet netjes om te zeuren over het invullen van papieren. Nou dat heb ik geweten. Hij vroeg via de app of ik de papieren kon opsturen en daarna was er een oorverdovende stilte. Niets meer, geen reactie op mijn mails, mijn appjes. Ik ging op onderzoek uit met behulp van internet.

Ik kwam achter het adres van zijn bedrijf (naam bedrijf stond vermeld in zijn mailadres) hierdoor kon ik in combinatie met zijn achternaam het e.a. vinden. Het adres was niet meer up-to-date. Het was in ieder geval op dat adres niet meer aanwezig.  De moed zakte me in de schoenen, nee he heb ik weer, een opgedoekt bedrijf maar ik gaf niet op. Ik zocht op face.book, linked.inn en ga zo maar door. Ik had genoeg aanknopingspunten om hem 'het leven zuur te maken'  m.a.w. genoeg info om op diverse manieren met hem in contact te komen en te blijven.

Ik besloot hem echter nog 1 kans te geven en belde hem op, geen gehoor maar na heel lang wachten wel de mogelijkheid om een voicemail in te spreken. Uiteraard heb ik dit gedaan en op een nette maar duidelijke manier gezegd dat het niet netjes was hoe hij het geheel afhandelde.

Ik was de volgende dag al helemaal in mijn hoofd bezig met mijn volgende stap, ik had zijn vrouw (diegene die dus onwel was geworden) gezocht en gevonden op FB en te zien aan haar recente activiteit daarop is zij in orde en was er dus geen reden om mij zo lang aan het lijntje te houden. Mocht hij deze week niet reageren dan zou ik het via zijn vrouw gaan spelen.

Maar......afgelopen donderdag kreeg ik ineens toch een reactie terug. ( waarschijnlijk n.a.v. mijn voicemail) Hij zou de papieren die dag in orde maken. Ik wacht maar af, eerst zien dan geloven en anders gaat deze Sherlock Holmes andere manieren vinden.

Het duurde nog iets langer maar uiteindelijk een paar dagen later heb ik het ontvangen. Direct alles doorgestuurd naar mijn rechtsbijstand verzekering en die zijn er inmiddels mee aan de slag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten