maandag 6 april 2020

Het nieuwe ritme

Het heeft even geduurd maar heel langzaam vindt ik mijn ritme weer. Ik werk nu nog maar 50% van mijn werkuren namelijk 16 uurtjes. We waren met teveel medewerkers en dat is nu meer verdeeld over de hele week. Wat een vrije tijd zeg, elk nadeel heeft zijn voordeel zou Cruijf zeggen. In het begin liep ik met mijn ziel onder mijn arm, wat te doen met zoveel extra vrije uren en nergens om naar toe te gaan.

Nu zorg ik ervoor dat ik bezig blijf, elke dag schrijf ik op wat ik die dag gedaan wil hebben. Het hoeft niet af maar ik wil doelen hebben. Standaard staat er op dat lijstje sporten, dit kan zijn 1 uur wandelen of een sportprogramma meedoen via IG.

Het zijn simpele dingen zoals kledingkast uitruimen (1 hele vuilniszak kwam eruit) de gemeenschappelijke voortuin fatsoeneren. (er zit nu weer vorm in, het gras was aan het winnen). De tuin is iets waar ik nog lang mee bezig zal zijn, elke keer iets. 

De komende tijd wil ik mij concentreren op de resterende kasten opruimen & schoonmaken maar ik ruim ook nog genoeg tijd in om te zonnen & lezen op mijn balkonnetje. Het volgende waar ik aandacht aan wil besteden is mijn administratie, het is geen puinhoop maar het zal goed zijn om dit een keer na te kijken.

Zo hou ik mezelf bezig, ik kom aan allerlei 'dingen' toe waarvan ik normaal zou zeggen 'dat komt wel een keer'. Nou die keer is nu aangebroken.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten